En “fjernkontroll” til hytta

Dato: 17 Jan 2022

I disse dager med Covid-19 er det mange som kjenner på at hytta er langt borte, at den står der for seg selv uten tilsyn og en hytteeiers “Tender Loving Care”.

Med teknologi utviklet og produsert i Norge er det lett å ha kontroll med tingenes tilstand på hytta slik at hvilepulsen opprettholdes enten man er corona-fast hjemme eller på feriereise i utlandet.

I over 20 år har vi i Sikom levert godt produkter og tjenester til hytteeiere som ønsker å ha kontroll med hytte fra hvor enn de er i verden.

Alt samlet i en app

Alt av kritisk informasjon om hytta har vi samlet i appen Sikom Living nettopp for at du skal kunne ha full kontroll når du er forhindret fra å være på hytta av en eller annen grunn.

Alt ser skalerbart og du bestemmer selv hva som er viktig for deg.

Gjennom et utvalg av teknisk tilbehør kan du ha kontroll med varme, temperatur, utelys, innbrudd, brann og strømforbruk.

Alt med utstyr utviklet og produsert i Norge.

Ubudne gjester

Noe av det vi som hytteeiere kjenner litt på nå om dagen er om det har vært innbrudd på hytta. Er det noen som har snoket gjennom det mest private vi har?

Våre bevegelses detektorer er laget slik at de pent passer inn i dagens el-installasjon uten at man trenger hjelp fra en elektriker. De driftes av AAA batterier og de gir deg beskjed om det er bevegelse i hytta når du ikke er der. Du aktiverer eller deaktiverer alarmen enkelt gjennom appen.

Skulle det være ubudne gjester i hytte vil du bli varslet med et push-varsel eller en sms.

 

Eco Serien, Sikkerhet og overvåking

Eco Motion Detector AAA White

kr1.290,00

Sikkerhet og overvåking.

Eco Motion Detector AAA Black

kr1.490,00

Sikkerhet og overvåking.

Eco Motion Detector AAA Silver

kr1.490,00

 

Hvordan er det med temperaturen inne i hytta?

Satte vi på nok varme før vi dro fra hytta sist gang, eller satte vi på for mye varme sist vi dro fra hytta? Dette er spørsmål som mang en hytteeier har stilt seg. Det er litt som “husket vi å slå av kaffetrakteren?”

Det er veldig enkelt å ha kontroll med hvordan temperaturen er inne i hytta når man ikke er der. Våre trådløse temperaturfølere driftes av AAA batterier og plasseres enkelt der du er mest bekymret for temperaturen, f.eks i alle rom hvor det er innlagt vann.

Ved hjelp av et par slike har du fulle kontroll over temperaturen i kristiske soner.

En annen fin egenskap er at du kan sette dem opp til å varsle hvis temperaturen kommer under et gitt lavt nivå. Varslet sendes som en push-melding eller som sms. De varsler også selvfølgelig når batterinivået blir lavt.

Eco Serien, Sikkerhet og overvåking

Eco Temperature Sensor AAA White

kr549,00

Sikkerhet og overvåking.

Eco Temperature Sensor AAA Black

kr749,00

Sikkerhet og overvåking.

Eco Temperature Sensor AAA Silver

kr749,00

 

Er det strømbrudd på hytta?

Det å bli varslet ved strømbrudd på hytta er blitt en nødvendighet og det er derfor vi bruker sentraler med GSM kommunikasjon og backup batteri på hytter.

Basestasjonene i GSM nettet har backupstrøm og vil kunne brukes selv om det er strømbrudd.

Siden de fleste hytter ligger et godt stykke unna der vi bor er det viktig å få beskjed når strømmen på hytta er borte, man kan da kontakte nettselskapet å finne ut om dette er noe som er langvarig eller ikke.

Skulle strømbruddet være langvarig kan man iverksette tiltak for å hindre frostskader.

Eco Serien, GSM Gateway

GSM Eco Comfort

kr3.790,00

Eco Serien, GSM Gateway

GSM Eco Controller2

kr3.790,00

 

Og ikke nok med det...

… så får du den beste “ring hytta varm” løsningen med full kontroll over både panelovner og gulvvarme i den samme appen.

Eco Serien, Styring av gulvvarme

Eco Thermostat SI-4 16A White

kr1.690,00

Eco Serien, Styring av gulvvarme

Eco Thermostat SI-4 16A Black

kr1.890,00

Eco Serien, Styring av gulvvarme

Eco Thermostat SI-4 16A Silver

kr1.690,00