En dusj fra sort til hvitt og fra bronse til gull

Dato: 5 Mai 2021

Enda flere produkter for baderommet i hansgrohes FinishPlus-overflater: matt sort, matt hvit, børstet bronse, polert gull-optikk og børstet sort krom.

Nå får du enda flere valg hvis du vil dekorere baderommet med dusjer og kraner i en av hansgrohes fem standard FinishPlus-overflater: matt sort, matt hvit, børstet bronse, polert gull-optikk og børstet sort krom. Dusjer fra den innovative Rainfinity-serien og matchende RainSelect innbyggingstermostater kan nå også fås i de flotte overflatene som virkelig gjør det mulig å sette ditt eget designpreg på badet. Samtidig lanserer hansgrohe komplette innbyggingsløsninger til dusjen i den populære matt sorte overflaten.

hansgrohe Rainfinity: Designdusj i forskjellige farger
Dusjserien Rainfinity skiller seg allerede ut som kromvariant med sitt design. Den litt avrundede utformingen av den grafittgrå stråleskiven og plasseringen av dysene sammen med den myke PowderRain-strålen gir følelsen av å være helt dekket av vannet fra topp til tå. Ved å utvide designet med en FinishPlus-overflate blir dusjopplevelsen bare enda mer spesiell - og dusjen vil skinne på badet, selv når den ikke er i bruk.

Kombiner Rainfinity hode- og hånddusjer med en innebygd RainSelect-termostat i samme FinishPlus-overflate og få større bevegelsesfrihet og glede under dusjen. Her styres vannet ved hjelp av intuitive Select-knapper som bare krever et enkelt trykk for å åpne eller lukke vannet. På de store dreiegrepene reguleres vannmengden og temperaturen.

Nye innbyggingssett til et komplett dusjområde i matt sort
Når du vil ha en innebygd løsning i dusjen din, kan det være vanskelig å se hvilke produkter som passer sammen i både funksjon og design. hansgrohe har gjort det enkelt ved å sette sammen noen nye innbyggingspakker som inneholder alle delene for en komplett dusjløsning i nybygg eller ved omfattende renovering. Og til og med i et matt sort helhetlig utseende rett fra hodedusjen og hånddusjen via dusjslangen og dusjholderen til den innebygde termostaten. Bak veggen er den velkjente iBox universal innbyggingsdelen montert.

De nye dusjproduktene i spesialoverflater utvider det eksisterende FinishPlus-sortimentet som også inkluderer kraner, kararmaturer og avløpsprodukter i forskjellige designspråk i overflatene matt sort, matt hvit, børstet bronse, polert gull-optikk og børstet sort krom.

Du finner alle FinishPlus-produkter til baderommet på www.hansgrohe.no/bad/