ELI baderomsmøbel - rimelig og perfekt for prosjekt

Dato: 8 Aug 2018

VikingBad lanserer i høst nytt baderomsmøbel. ELI møbler fra VikingBad, er et rimeligere alternativ som passer perfekt til prosjekt eller mindre bad. Møbelserien leveres med hvit matte fronter og skrog og funksjonell ”grip-kant” på skuffer. Velg mellom 50, 60, 90 og 120 cm bredde.

ELI leveres også med et smart sideskap med god oppbevaringsplass. Sideskapet kan monteres for seg selv, men man kan også godt sette flere sammen. For en penere overflate, kan man i tillegg montere en ekstra topplate.

Alle VikingBad baderomsmøbler leveres ferdig sammensatt og klare til å monteres på vegg.

VikingBad ELI møbel passer til både IDA og ADA servanter. ELI baderomsmøbel er perfekt dersom du ser etter en stilren, praktisk og samtidig rimelig løsning.ELI møbel fra VikingBad er et rimelig og smart alternativ til baderommet. Passer perfekt til prosjekt eller mindre bad.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår