Elektronisk mannskapsliste

Dato: 14 Nov 2017

Byggebransjens mest brukte app

Byggebransjens mest brukte app for elektroniske mannskapslister

Digitaliser mannskapslistene med app på smarttelefon. Appen Infobric Ease CheckIn er i dag den mest nedlastede appen for elektroniske mannskapslister i Sverige. Statistikken viser at appen rangeres på topp 10 i Google Play og topp 20 i App Store innen kategorien næringslivsapper.

Appen gjør det enklere å møte lovkravet

Ease CheckIn er gratis å laste ned og utviklet for passe inn i en moderne digital bygge- og anleggsplass. Du betaler kun månedlig abonnement som bestemmes av byggeprosjektets verdi. Appen gjør det enkelt for brukerne å registrere sin tilstedeværelse på bygge og anleggsplassen med smarttelefon. Brukerkonto er tilkoblet HMS-kortnummer i henhold til ny byggherreforskrift §15 av 1. juli 2017. Appen er et lavterskeltilbud for å komme i gang med digitalisering av mannskapslistene og passer spesielt godt for anlegg hvor prosjektet strekker seg over en lang distanse, mindre og åpne byggeplasser eller kortere oppdrag.

Full kontroll i nettbasert oversikt

Som alle andre produkter fra Infobric er appen Ease CheckIn koblet til webtjenesten Ease hvor mannskapslisten oppdateres automatisk og vises i sanntid. Det er derfor ikke behov for ekstra utstyr. Det gir mindre administrasjon på bygge- og anleggsplassene. Appen kommuniserer direkte med webtjenesten Infobric Ease som gir full oversikt over hva som skjer på arbeidsplassen og mulighet til å fjern administrere byggeprosjektet.Referanseprosjekter Infobric AS

Lillebakken Terasse II

Lillebakken Terasse II

Nybygg | Elverum | 40-50 Mnok

Leilighetsprosjektet i Lillebakken terrasse ligger sentralt i Elverum. Område...

Lørenskog Vinterpark, SNØ skihallen

Lørenskog Vinterpark, SNØ skihallen

Nybygg | Lørenskog | 700 Mnok

Nybygg av idrettsbygg/gymsal i Lørenskog. Selve byggingen startet mai 2018 me...

UiO Livsvitenskap, Life Science senter, infrastruktur

UiO Livsvitenskap, Life Science senter, infrastruktur

Nybygg | Oslo | 50-100 Mnok

Nybygg av universitet/høyskole i Oslo. Selve byggingen startet Juni 2018 til ...

Høyskolen i Vestlandet

Høyskolen i Vestlandet

Nybygg | Bergen | 1-5 Mnok

Nybygg av universitet/høyskole i Bergen. Selve byggingen startet november 201...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår