Elektronisk mannskapsliste

Byggebransjens mest brukte app

Byggebransjens mest brukte app for elektroniske mannskapslister

Digitaliser mannskapslistene med app på smarttelefon. Appen Infobric Ease CheckIn er i dag den mest nedlastede appen for elektroniske mannskapslister i Sverige. Statistikken viser at appen rangeres på topp 10 i Google Play og topp 20 i App Store innen kategorien næringslivsapper.

Appen gjør det enklere å møte lovkravet

Ease CheckIn er gratis å laste ned og utviklet for passe inn i en moderne digital bygge- og anleggsplass. Du betaler kun månedlig abonnement som bestemmes av byggeprosjektets verdi. Appen gjør det enkelt for brukerne å registrere sin tilstedeværelse på bygge og anleggsplassen med smarttelefon. Brukerkonto er tilkoblet HMS-kortnummer i henhold til ny byggherreforskrift §15 av 1. juli 2017. Appen er et lavterskeltilbud for å komme i gang med digitalisering av mannskapslistene og passer spesielt godt for anlegg hvor prosjektet strekker seg over en lang distanse, mindre og åpne byggeplasser eller kortere oppdrag.

Full kontroll i nettbasert oversikt

Som alle andre produkter fra Infobric er appen Ease CheckIn koblet til webtjenesten Ease hvor mannskapslisten oppdateres automatisk og vises i sanntid. Det er derfor ikke behov for ekstra utstyr. Det gir mindre administrasjon på bygge- og anleggsplassene. Appen kommuniserer direkte med webtjenesten Infobric Ease som gir full oversikt over hva som skjer på arbeidsplassen og mulighet til å fjern administrere byggeprosjektet.Følg oss