Eledge SafeLight – Den råeste, tryggeste og beste LED stripen på markedet!

Dato: 22 Sep 2021

Vi introduserer vår hittil beste LED trommel – Nemko godkjent for sammenkobling opptil 150 meter!

SafeLight er laget med den nyeste LED teknologien på markedet som betyr økt sikkerhet og muligheten for å koble sammen flere lengder. Med SafeLight har vi gjort det mulig å koble sammen opptil 150 meter med belysning fra ett enkelt uttak. Eledge Lighting er størst i Norge på LED strips til bygg og anlegg og tilbyr nå den beste og sikreste løsningen på markedet. SafeLight har et innebygget ledesystem som gir en etterlysende ledelinje dersom strømmen skulle falle bort.BEST I KLASSEN...

Eledge SafeLight er et unikt LED system som er designet i Norge og laget for Nordiske forhold. Det gjør at vi kan tilby en LED stripe som byr på det beste av det beste innen både ytelse og sikkerhet. I tillegg til høy ytelse på 1500 lumen per meter så kan SafeLight kobles sammen for å lage lyslenker opptil 150 meter. Dette gjør SafeLight til det perfekte valget til tuneller korridorer, gjerder osv..

Som en ekstra sikkerhetsfunksjon er det integrert etterlysende materiale i LED stripen som forvandler den til en ledelinje dersom strømmen går.

ETT PRODUKT, MANGE BRUKSOMRÅDER

LED stripene kan brukes på flere måter. Vanlige bruksområder er gang- og rekkebelysning, ledelys i trappeoppganger, heissjakter, områdesikring langs gjerder eller markering av utganger osv.

Lyset er kraftig nok til å gi generell belysning i hele bygninger og kan dermed erstatte mange av de tradisjonelle formene for belysning. Én rull tar like liten plass som en rull med skjøtekabel og vil derfor redusere plassbehovet betraktelig.

HELSE MILJØ & SIKKERHET

Bruk av LED belysning i seg selv er en energieffektiv måte å belyse byggeplassen. Vi har stort fokus på HMS for alle våre produkter. Denne LED stripen er robust og har ingen knuselige deler eller pærer som må skiftes. Det betyr lave drifts og vedlikeholdskostnader. Som ekstra sikkerhet gir denne LED stripen også et etterlysende ledelys dersom strømmen faller bort.

Sjekk mer informasjon på www.byggbelysning.no