Electrolux fyller 100 år, og lanserer derfor en helt ny produktserie

Dato: 30 Apr 2019

For better living. Designed in Sweden.
Med røttene godt festet i Svenske verdier og en bærekraftig relasjon med naturen, har alt vi gjør en klar hensikt. Vi gjør alt vi kan med hensyn til vår planets velvære og med fremtidens generasjoner i våre tanker. I tillegg til å skape enestående smaksopplevelser, utvikle omsorgen for klær og opprettholde komfort til hjemmet, så hjelper vi også mennesker til et bedre liv slik at de kan få mer tid til å oppleve mer.

100 år med fokus på livet
Electrolux har skapt en bedre hverdag i 100 år. Vi er stolte over hva vi har oppnådd men vi stopper ikke her. Oppdag våre nåværende og fremtidige skyldigheter innen vårt program Better Living.

Skap en bedre hverdag
Vårt syn og innstilling innen bærekraft er integrert i vårt budskap 'Shape living for the better'. Vi ønsker å gøre en forandring til det bedre ved å være verdens beste leverandør av hvitevarer og husholdningsapparater, slik at hverdagen for mennesker og vår planet blir positiv.

Profesjonell ekspertise
Vår 100 års erfaring, og et rikt arv som oppfyller de høye kravene hos profesjonelle kokker, har gitt oss en ekspertise som vi legger inn i hver eneste detalje i våre kjøkkenprodukter slik at du kan få mest mulig ut av ditt kjøkken.

Svenske verdier
Grunnlagt i Sverige 1919, tror vi på å skape erfaringer som er formet av måten vi lever på. Med roten i våre svenske verdier og et bærekraftig forhold til naturen, designer vi med en tydelig hensikt. Det gjelder i alt vi gjør. Vi sørger for at dine klær vaskes ordentlig og varer lengre. Vi sørger for at stilen og innredningen i kjøkkenet fokuserer på gleden i smaksopplevelsene, og vi fokuserer alltid på at du skal ha det bra hjemme hos deg. 

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår