Ekte naturskifertak med mulighet for integrerte solceller

Dato: 29 Aug 2022

Med Komproments estetiske designorienterte tegl- og naturskifer-uttrykk som aktuelle og innovative takløsninger, skapes de individuelle rammene i harmoni og respekt for den fremtidige arkitekturen.

Komproment Koncept Roof® tilbyr en rekke intelligente og bærekraftige bevisste egenskaper. Med ekte naturskifer som det overskyggende blikkfanget, oppnås et miljøbevisst valg av takmaterial.

Naturskifer som takmaterial har i generasjoner blitt anerkjent som et bevisst valg for å oppnå ekstremt lang levetid. Og kombinert med CO2-vennlig produksjonsteknologi, der naturen selv tar vare på størsteparten av prosessen, oppnås egenskaper til fordel for mennesker og miljø.

Det patenterte monteringssystemet gir en betydelig vektreduksjon på takkonstruksjonen og mulighetene for takintegrasjon av solceller i den forberedte monteringssystemet fullender de kombinerte bærekraftige elementene. Komproment Koncept Roof® fornyer klassiske kjente byggematerialer med intelligent og gjennomtenkt teknologi.

Hvorfor naturskifer?

Naturskifer er et naturlig, langtidsholdbart og eksklusivt byggematerial med ekstremt gode egenskaper mot vær, vind og brann. Levetiden på naturskifer i verdensklasse er over 80 år. Skiferen skjæres direkte ut av fjellet og håndkløyves med hammer og meisel. Det er derfor et av verdens mest miljøvennlige materialer.