Ekspert på gjenbruk av reoler og lagerinnredning

Dato: 3 Sep 2018

Areol Innredninger AS er et godt innarbeidet selskap med bred erfaring og kompetanse innen ulike reolsystemer. Siden 1985 har de holdt til på samme sted og jobbet med det samme.

Kjernevirksomheten vår er gjenbruk. Og det er en nisje vi fortsatt er forholdsvis alene om. Det er i hvert fall veldig sjelden at vi møter andre som driver med brukt. Vi kjøper opp brukte reoler og kontrollerer alle deler før de er klare for neste kunde. Vi er sertifisert for å godkjenne reoler etter EN 15635.

Hovedproduktene er småvarereoler, pallereoler, grenreoler, samt en god del spesialløsninger som trommeloppheng, innleggshyller etc. I sum får kundene fullverdige reoler til en mye hyggeligere pris.

Vi har skaffet et bredt sortiment av merker og leverandører, og derfor har vi som regel deler til det aller meste som kommer inn. Vi har hele Norge som marked, og vi jobber mot de aller fleste bransjer. Nesten alle bedrifter har jo noe de trenger å oppbevare og lagre!

I tillegg er lagerfører vi arbeidsbenker og verktøyskap fra fabrikk, og vi produserer strimmelporter etter kundens mål.

Med varer til brøkdelen av prisen på nytt gir det gevinst både til lommeboken og miljøet!

Vår leveringstid er inntil 7 dager på alle lagerførte varer!

Besøk areol.no for mer informasjon rundt våre produkter og muligheter.

FÅ NYHETER OM MATERIALE OG PRODUKTER - RETT I INNBOKSEN

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår