Eksklusiv ny overflate for benkeplater

Dato: 24 Apr 2018

Formica Group introduserer et nytt sortiment av Axiom® benkeplater

Dekorutvalget fra Axiom® er en inspirasjon for det perfekte kjøkken. Det nye sortimentet inneholder lune trefarger og flotte naturlige materialer som marmor og granitt, og seks dekorer i vår supermatta produkt Formica Infiniti®. Med sin supermatte og fløyelsete overflate Absolute Matte gir Infiniti en diskret og behagelig følelse som skaper luksuriøs eleganse på kjøkkenet men er også fullpakket av egenskaper spesialutviklet for kjøkkenmiljøet.

  • Motstår fingeravtrykk
  • Motstår merker
  • Vannavstøtende

Bland de valgte dekorerne finner vi blant annet Neo Cloud, Neo Tornado og Neo Cyclone – tre dekorer utviklet spesielt for Infiniti. Disse moderne, komposittlignende stenimitasjoner er en perfekt tilpasning til Infinitis glatte og behagelige Absolute Matte overflaten.

Det klassiske valget for en moderne livsstil
Axiom® - utvalget representerer det definitive uttrykket av en moderne livsstil - tidløs elegant, men samtidig praktisk og holdbar.

Formica Group-benkeplater har alltid vært i forkant med dekoratører og innovative overflater, fra ikoniske klassikere som VirrVarr™, designet av Prince Sigvard Bernadotte, til eksklusive overflater som Puregrain og Honed.

Det nye sortimentet inneholder totalt 21 nøye utvalgte dekorer og syv overflater i formater for benkeplater og kjøkkenøyer. Den hvite marmor dekoren Veneto Marble gjenspeiler nåværende trender. Det er en klassisk og moderne lys versjon av Carrara-marmor og kommer i Formica Groups TrueScale-design, noe som betyr et stort mønster med få repetisjoner for et naturlig utseende.

For å skape et klassisk skandinavisk kjøkken er Newcastle Oak introdusert – en autentisk og allsidig blokkert eik i overflaten Puregrain, og for de som ønsker å oppnå den industrielle følelsen, er det Brushed Concrete i overflaten Honed.

Iøyenfallende Thai Beamwood er en tredekor i grå nyanse som gir en rustikk stemning, og akkurat som Veneto Marble passer den godt sammen med både landlig stil og å skape den populære følelsen av et fransk bistrokjøkken.

Axiom® återspeglar betydelsen av köket i våra liv: en plats för matlagning, underhållning, samvaro eller firande. I Axiom®-sortimentet finnes også veggplater som gir et moderne og hygienisk alternativ til fliser. Veggplater med dekoren Chalk Black har også en matt overflate som fungerer tavle. Tavler på kjøkkenet er en morsom og vakker detalj som kan brukes til for eksempel å skrive menyer, lister eller resept.

Axiom® gir overlegen kvalitet og holdbarhet for produkter med lang levetid som er enkle å vedlikeholde og rengjøre.

Oppdag Axiom benkeplater, kjøkkenøye og veggplater