Effektive is- og snøsmelteprodukter

Dato: 18 Jan 2021

Vår målsetting er å være den mest komplette leverandøren av «snille» snøog is-smelt-produkter. Vi er opptatt av helse, miljø og sikkerhet, og ønsker derfor å begrense forbruket av saltholdige produkter som kan skade betong, misfarge fliser, drepe planter og forårsake korrosjon på maskiner og utstyr. Med våre snø- og is-smeltprodukter unngår man nettopp dette. Produktene leveres i granulatform og i flytende form. Sortimentet over kan brukes hver for seg, i kombinasjon, og/eller når det er behov for lang virkningstid, eller forebyggende i forkant av snøfall.

DE-Ice Professional
De-Ice Professional er et meget effektivt granulat til smelting av snø og is. Består av 2 størrelser granulat: 50 % små hvite og 50 % større blå. De minste granulatkornene sikrer at produktet virker raskt og de store granulatkornene sikrer en god langtidseffekt. Kan også brukes forebyggende. Smelteprosessen settes i gang når produktet reagerer med fuktigheten i luften. Hindrer gjenfrysning, og er derfor utmerket når temperaturen er omkring fryse- punktet. Langtidseffekt inntil 5 dager, avhengig av temperatur og nedbørsmengde. De-Ice Professional er ikke merkepliktig, er ikke aggressiv og skaper ingen korrosjon. Skader ikke veibelegg, betong, biler, planter, fottøy, dyrepoter m.m.
DE-Ice Extreme, svanemerket

De Ice Extreme er et nyutviklet og ekstremt effektivt snø og issmeltprodukt i granulatform. Vårt produkt tilfredsstiller de strenge bestemmelsene som gjelder innenfor luftfarten og brukes på de fleste flyplasser i Europa. Produktet er ufarlig for mennesker, dyr og levende organismer som lever i vann.

De Ice Extreme virker raskt og effektivt ned til -50`C. Granulatkornene borer seg raskt gjennom islaget og løsner isen nedenfra, slik at islaget slipper fra asfalten eller betong flaten, og lett kan skyfles bort.

De-Ice Liquid, svanemerket

De-Ice Liquid er utviklet for hurtig smelting av 1 til 5 mm tynne islag. De-Ice Liquid smelter ned til -30°C og kan tynnes 1:1 med vann ned til -10°C, når islaget ikke er tykkere enn 3 mm. Kan korrodere galvanisert stål og zinkholdige materialer.

Ice Free
Biologisk nedbrytbart is- og snøsmeltningsmiddel til bruk ved fjerning av is i trapper, kjørebaner, på fortau, lasteramper, stillaser, betongdekke m.m. Egner seg også til å tine opp frosne takrenner og avløpsrør. Ved kontakt med is og snø utvikles varme. Virker 20 ganger raskere enn salt og beholder virkningen helt ned til -45°C.
Kan angripe betong.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår