Effektiv solbeskyttelse med tekstilskjerm

Dato: 6 Sep 2019

Når solen skinner, øker etterspørselen etter smart solbeskyttelse. Dette bør gjøre dagslyset brukbart effektivt, holde romklimaet behagelig kjølig og på samme tid har en lang utløpstid. Med Zip-Screen heroal VS Z og tilsvarende system varianter heroal VS og heroal VS C, heroal tilbyr solbeskyttelses anlegg som tilfredsstiller disse kravene, og passer like godt for store bygninger samt private hjem.

Zip-Screen-System heroal VS Z er en allsidig tekstil solbeskyttelse. Ved å reflektere sollyset, gir heroal VS Z en reduksjon i solstråling på opptil 75 prosent uten å måtte gå ut av naturlig dagslys. Aggressiv UV-stråling er til og med redusert med opptil 98 prosent. Systemet sikrer dermed et behagelig rom klima på varme dager og gjør at rommets atmosfære kan reguleres. Den spesielle vindstabiliteten gjør også heroal VS Z et spesielt slitesterk og robust system.

Holdbar systemløsning med fleksibelt designomfang
Med dette heroal VS Z solbeskyttelses systemet er design mulighetene nesten ubegrensede, siden tekstil-Zip-Screen er tilgjengelig i et bredt spekter av stofftyper og farger, design og lys overføringer - fra ugjennomsiktig til gjennomsiktig. På forespørsel er stoffene også tilgjengelige uten PVC. Fordi tekstilet er laget av belagt glassfiber eller strekk polyester, avhengig av stoffet som er valgt, er det vann og smuss avvisende, luftgjennomtrengelig, UV og støvbestandig og en holdbar løsning som sikrer holdbarhet og pålitelig funksjonalitet.
For å tilpasse fargen på solbeskyttelses systemet til bygnings kuvertet, kan aluminium skinnenes glideskinne VS Z belegges i alle RAL-farger, de eksklusive fargene Les Couleurs® Le Corbusier eller med den innovative ferdige overflaten heroalen SD i fabrikkens egen pulverlakkingsanlegg i henhold til individuelle kundekrav. Dermed kan alle fordelene ved heroal hwr pulver belegg utnyttes optimalt og bidrar - i tillegg til den høye materialets stabilitet i aluminium - til den spesielle levetiden til systemet. Selv med store skyggeområder på opptil 5 meter bredde og 15 kvadratmeter i området, er heroal VS Z vindstabil - selv i sterk vind på opptil 145 km/t. Dette sikres med glidelås på sidene, noe som garanterer stabilitet i styre skinnene.
På grunn av sin lille diameter vikling, kan heroal VS Z være fullstendig integrert i heroal C 50 fasade systemet og er derfor skjult. Bare når det trengs er bygningen effektivt beskyttet mot utsiden av solen. Forhenget styres manuelt ved å trykke på en knapp eller via radio. Videre er det mulig å koble til et Smart-Home-system, noe som gir ekstra komfort under drift. I tillegg er et valgfritt utstyr med vind- og solsensorer tilgjengelig

Systemvarianter
En grunnleggende variant av heroal VS Z er solbeskyttelses systemet heroal VS I motsetning til Zip-Screen-System heroal VS Z, er gardinstyringen til den heroal VS gjort utelukkende via endestrimlen. Det eliminerer også behovet for en side glidelås system, noe som gjør den ideell for applikasjoner der luftmotstanden ikke er et problem.
Solbeskyttelses systemet heroal VS C kommer med en genial tau-veiledning. Denne varianten er spesielt egnet for vinduer og fasader med smale, synlige bredder på profilene. Systemets slanke utseende og de høykvalitets, minimalistiske rustfrie stålkablene stemmer overens med det utmerkede heroiske designspråket.


Mer informasjon på www.heroal.no/solbeskyttelse.Armaturer
heroal VS Z skaper en hjemmekoselig atmosfære uten helt å slå av dagslyset.
Armaturer
Denne heroal VS Z gir også blend fritt personvern og varmebeskyttelse i studien.

Referanseprosjekter Heroal

AFI Vokovice Prague

AFI Vokovice Prague

Prague 6-Vokovice

Opførelse af bolig og kontorlokaler. Dette moderne boligtårn er opført som ...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår