Effektiv renovering av gulv - med varige løsning

Dato: 14 Feb 2017

FLEXIGULV leverer en serie selvlukkende og løstliggende elastiske PVC-gulvfliser av svært høy kvalitet til det Norske gulvmarkedet. Flisenes unike egenskaper gjør de velegnet for bruk i de tøffeste industrielle, offentlige og kommersielle miljøer, og nyttes svært ofte til å løse gulvproblemer der andre løsninger ikke kan benyttes, eller blir for kostbare.

Flisene har egenskaper som; enkel og rask montering, direkte på alle typer underlag, også bevegelig underlag. Tåler ned slipp, knuses ikke, sprekker ikke. Tåler tunge belastninger fra gaffeltruck, jekketraller og kjøretøy. Flisene har en patentert overflatebeskyttelse som gir en flekkbestandig overflate som er resistent mot oljer og en rekke ulike kjemikalier, og dermed gir et svært enkelt renhold og vedlikehold.

Flisene løser enkelt og effektivt alle typer gulvbehov – med varige løsninger.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår