Easy-call 7A - Modul basert GSM-porttelefon med 1-25 knapper.

Dato: 29 Jun 2022

Velg mellom knappmoduler med 1-5 knapper (totalt 25 knapper) kodelåsmodul, taglesermodul, postnøkkelmodul osv. Når du har bestilt hvordan du vil at porttelefonen din skal se ut, bygger fabrikken den sammen. Leveringstid på ca 1-3 uker. Med en GSM-porttelefon trenger du ikke å trekke kabel fra døren til leiligheten og alle bruker mobilen sin som svarsapparat der du kan snakke med og åpne for den besøkende.

Med 4G GSM Porttelefonen Easy-call 7A bruker du din mobiltelefon eller faste telefon som svarsapparat. Besøkeren trykker på direkteknappen for å ringe. Hver bruker kan ha 1-3 telefonnummer som porttelefonen ringer i rekkefølge. Når en bruker svarer kan den prate med besøkeren og åpne døren gjennom å trykke på en knapp i mobilen.

Fordeler med en GSM porttelefon
Med en GSM porttelefon slipper du svarsapparater som må kables til porttelefonen. Installasjonen er enkel og porttelefonen leveres med en 24V adapter. Porttelefonen kobles mot strømforsyningen og mot ett sluttstykke, låsmagnet, dørpumpe eller lignende.

En annen fordel med en GSM porttelefon er att du alltid kan si att du er hjemme. Mange tyver idag bruker porttelefonen for å se om du er hjemme. Svarer ingen under en lengre tid så vet dom att du er bortreist. Med en GSM porttelefon som ringer opp mobiltelefonen så kan du sitte i ett annet land men svare når noen ringer.

En GSM porttelefon er også bra for firmaer, postmottak og lignende som må ta emot pakker etter arbeidstid. Med Multicom lite kan du åpne for varelevering og lignende etter stengetid.