E-Line Next – alt du trenger til ditt prosjekt

Dato: 6 Mai 2020

Med lumenpakker som strekker seg fra 4- til 20000 lumen og med 15 forskjellige reflektorer kan denne armaturen løse de fleste oppgaver.

E-Line Next er et lysrekkesystem som består av to elementer; en bæreprofil og en armatur. Elementene skjøtes sammen og gjør at man kan lage så lange rekker man har behov for. Inne i bæresystemet er det hurtigkoblinger som gjør at systemet er svært enkelt å montere. Tilkobling skjer i enden av hver rekke. 

Hver lysarmatur er 2,2 meter lang – noe som reduserer antall armaturer kraftig sammenlignet med det tidligere systemet. Bæreprofilene har lengder opp til 4,5 meter. 

Med sitt nøytrale design kan E-line Next brukes på kontor så vel som i industriprosjekter. Systemet tillatter montering helt opp til 12-meter og med svært presis reflektorteknikk kan man rette lyset akkurat dit man vil. 

Systemet har flere tilleggsfunksjoner som IP58, nødlys og bevegelsesessensorer som gjør at man slipper unødig montering av andre komponenter. 

Ønsker du vite mer om systemet kan du laste ned katalog her


Referanseprosjekter Lightmakers

Nybygg av bilanlegg på Spillum i Namsos

Nybygg av bilanlegg på Spillum i Namsos

Nybygg | Namsos | 35 Mnok

Nybygg av bilhall/utstilling som består av en bygning i Namsos. Selve bygging...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår