Drømmebad fra Korsbakken

Dato: 14 Aug 2020

Korsbakken Bad tar ett nytt steg for å gi kundene enklere valg. I den nye inspirasjonskatalogen viser vi 5 forskjellige bad og stiler, kun med produkter fra våre kjente merkeleverandører.

Det er flere kjente merkeleverandører som selges under Korsbakken Bad-paraplyen. Denne våren har vi laget en ny Inspirasjonskatalog, der vi endelig har samlet produkter fra alle våre produsenter på samme bilde. Målet er å Inspirere forbrukeren til å finne sin stil, samtidig som det er fullt mulig å bytte ut enkeltprodukter for å få badet akkurat slik man ønsker.

De fem stilartene vi har satt sammen er:

Klassisk
Moderne
Nordisk
Dempet granitt
Soft matt

Det er også laget mange gode råd om styling til de forskjellige stilartene som vises, med en QR i katalogen kan alle få inspirasjon til de ekstra lekre detaljene.

Les om de forskjellige stilartene her

Vi ønsker at denne brosjyren skal bli ett verktøy som gjør det enklere for forhandlere å tilby kunden gode kvalitetsprodukter, satt sammen i forskjellige stilarter som kunden liker. Samlet pris for alle produktene i forskjellige bredder, gir også kunden en pekepinn på hva det kan koste for drømmebadet.


Aktuelle linker

Korsbakken bildebank: https://www.korsbakken.no/bildebank
Inspirasjonskatalog: https://www.korsbakken.no/kataloger

Alle bildene kan lastes ned fra vår bildebank. Ønsker du bilder til annonser eller egne brosjyrer uten vannmerke ta kontakt med lene@korsbakken.no.

_________________
Korsbakken Bad leverer synlige produkter til baderommet. Vi har ett bredt sortiment til konkurransedyktige priser. Se oversikt og inspirasjon på våre hjemmesider korsbakken.no

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår