Drensvannoppsamler

Drensvannoppsamler

Draindane gjør livet lettere for byggeledere, håndverkere, administratorer og beboere i nybygg!

Vår patentsøkte drensvannoppsamler samler opp det drensvannet som oppstår i betongelementene i byggefasen. Senere finner veien vannet ned og ut gjennom betongtakene. Derfor borer man et hull opp i betongkanalen, tømmer kanalen for vann og setter umiddelbart en Draindane opp i taket. Draindane samler opp det resterende vannet, som ofte drypper i flere måneder. Draindane er støpt i en hvitnyanse (RAL 9010) som matcher takene i alle nybygg perfekt. For å skåne miljøet er Draindane produsert for å kunne brukes om igjen.

Den er dessuten fremstilt i resirkulert plast, slik at vi med produksjonen ikke bidrar negativt til overforbruket av plast.

Draindane er en estetisk tiltalende og utrolig praktisk drensvannoppsamler, som enkelt monteres i taket og som ligner en hvit lampe (plafond). Med Draindane slipper alle parter i et nybygg de problemene og de tunge administrative prosessene som er forbundet med å drenere vann helt ut av taket. I Draindane sitter en elektronisk vannmåler. Denne indikerer om oppsamleren må tømmes. Det skjer via en alarm som piper samtidig med en rød diode som blinker. Draindane kan enkelt tømmes for vann mens den sitter i taket dersom det blir nødvendig. Når dreneringshullet er tørt og Draindane kan tas ned, kommer det en klarmelding – det skjer via en alarm som piper sammen med en grønn diode som blinker. Kort sagt gjør Draindane arbeidsprosessen lettere for byggeledere og håndverkere og gir glade og fornøyde beboere.

Slik bruker du din Draindane
Draindane video

Draindane video

Hvordan fungerer Draindane?

Les mer

Ejendomsmessen 2019
Oppsett av den føreste Draindane
Draindane - den elektroniske drenvannsoppsamler

Draindane - den elektroniske drenvannsoppsamler

Et produkt til drænhuller i nybyggerier

Les mer

Relaterte produkter

Dreneringshull

Dreneringshull

Dreneringshull - Slipp bøtter for å samle dreneringsvann


Nyheter Draindane

Den patentsøkte drensvannoppsamleren er blitt en stor suksess

Den patentsøkte drensvannoppsamleren er blitt en stor suksess

Den patentsøkte drensvannoppsamleren fra Draindane er blitt en stor suksess.

Draindane drensvannoppsamler

Draindane drensvannoppsamler

I forbindelse med innflytning i nybygg er det et problem at takelementene må ...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår