Draindane drensvannoppsamler

Dato: 11 Dec 2019

I forbindelse med innflytning i nybygg er det et problem at takelementene må dreneres gjennom drenshull. Det har til nå foregått med bøtter hengende i taket eller stående på gulvet. Dette er ingen tilfredsstillende løsning.

EN BEDRE LØSNING


Utviklerne av Draindane ville finne en bedre løsning som både var penere og mer brukervennlig. Det måtte være enkelt å montere, kunne samle vannet og ha et pent design.

ENKEL MONTERING OG FUNKSJON


Resultatet er den patenterte drensvannoppsamleren Draindane.

Draindane ligner en enkel taklampe i pent design og monteres enkelt med en skrue i taket. Etter montering tar den innebygde automatikken seg av resten. Oppsamleren gir beskjed når den må tømmes og batteriet må skiftes. Den gir også beskjed når taket er tørt.

EGENSKAPER


For å skåne miljøet har Draindane lav vekt, er produsert av gjenbruksplast og kan brukes flere ganger.

EN SUKSESS


I forbindelse med introduksjonen på markedet har Draindane vært testet hos flere forskjellige byggefirmaer med gode resultater. 

ENKLERE FOR ALLE PARTER


Draindane gjør jobben lettere for byggeledere og håndverkere, og gir glade og tilfredse beboere. Med Draindane slipper utbyggeren tunge administrative prosesser som er forbundet med drenering av vann fra takelementene.

Les mer om Draindane drensvannsoppsamler

Ytterligere informasjon: www.draindane.com, tlf. +45 50 200 250.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår