Dørstasjon med automatisk oppdatering av navneskilt ved bruk av integrert tag leser fra AIPHONE.

Dato: 11 Feb 2015

 

VIGIK® tag leser system
Aiphone har gitt ut et eget proxy tag-leser system VIGIK® som kan integreres med dørstasjonen. Det unike med VIGIK® er den automatiske oppdateringen av navn i displayet på dørstasjonen ved bruke av tag brikkene. Dette gjør at dørstasjoene oppdateres fra en sentral PC selv om porttelefonsystemet er et tradisjonelt BUS basert system. VIGIK® er et standalone system og krever ingen ekstra kabling, kun strømforsyning som kan hentes ut fra dørstasjoen.
Tag-leser systemet med automatisk oppdatering av navn kan også bruke med Aiphone modul basert dørstasjon system og GT-DM panelet.


Aiphone GT-DM monoblokk dørstasjon
Dørstasjoner i børstet R.F. stål type GT-DM hvor hver leietager kan sette inn inntil 32 karakterer pr navn. Displayet i dørstasjonen består av en 3.5" fargemonitor som tenner med en innebygd bevegelsesensor. Viser også symboler for aktive funksjoner som også gjengis via talesyntese på norsk, denne kan slås av om ikke ønskelig. Fargekamera har Pan-Tilt og Zoom funksjon som kan styres individuelt fra de høyttalende svarapparatene. Systemet dekker kravet som stilles etter TEK10.Betjening av dørstasjonen på PC eller via mobiltelefon, og skaper nye muligheter for porttelefonsystemetTCS over IP for ditt hjem
Den enkleste måten å integrere porttelefon i ditt hjemmenettverk er å drive en IP video dørstasjon direkte i nettverket ditt. For å kunne kommunisere med stasjonen er TCS:appen nå tilgjengelig for mobiltelefoner i App Store og på Android Marked. Dermed kan du realisere mobil kommunikasjon med dørstasjonen innen WLAN hjemme - enten fra hagen din, fra terrassen eller fra loftet. Du kan se og høre hver samtale. Tapte samtaler lagres med dato og klokkeslett samt med et øyeblikksbilde av videobildet.
TCS over IP kan også kombineres med det TCS BUS System som gjør det veldig fleksibelt for større næringsbygg.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår