DNA - Kontormøbler slik du vil ha dem. Fra Altistore.

Dato: 26 Jun 2019

Live. Love. Obey. Work. Your DNA. Ubegrenset valgfrihet av farger – uten at det koster skjorta…

 

Unikt DNA

Vi har alle et unikt DNA som skiller oss fra alle andre, og som setter spor i omgivelsene. Ofte uttrykt gjennom interesser, en lidenskap eller en sterk personlighet. Og det samme gjelder for din virksomhet. Den har en profil, en identitet, en bransje og en historie å fortelle. Den moderne arbeidsplassen har forandret seg mye de siste 10 årene med hensyn til layout, estetikk og funksjonalitet. Mange arbeidsplasser har omfavnet åpent kontorlandskap, hvor rom åpnes for å fremme samarbeid og en mer horisontal bedriftskultur. Kontordesign har blitt mer arkitektonisk, unik, fargerik, informativ og ren. Derfor tilbyr Altistore DNA oppbevaring og kontorskap med valgfri NCS farge på dører og skuffer. Men, du er jo selvfølgelig velkommen til å bestille din DNA oppbevaring i våre standard farger hvit, lys grå og antrasitt, eller også kombinasjoner av disse. Les mer om DNA kontormøbler her.

 

DNA heve-senkebord – prisgunstige bord med skikkelig kvalitet

DNA heve-senke skrivebord er svært delikate, roduste og prisgunstige bord med 470 mm motorisert justering av arbeidshøyde. Heve-senkebordene leveres med 25 mm tykke, laminerte bordplater på MDF-kjerne, avrundede hjørner for et mykere design og en lekker, faset kant med 10 mm rettkant i hvitt ABS-materiale. Med dette bordet justerer du enkelt arbeidshøyden fra 700 til 1170 mm (inkludert bordplate). Stå-sittbordet leveres med motorisert understell i tre farger, designet, produsert og kvalitetskontrollert  i Skandinavia. Understellet er sertifisert i tråd med gjeldende EN-normer hva gjelder kapasitet, stabilitet og miljø. Velg mellom et uttall geometrier/utførelser tilpasset ditt behov - alle materialer er valgt og godkjent i henhold til strenge EU-miljøkrav. Se det enorme utvalget her.

 

DNA oppbevaring – med valgfri NCS-farge på fronter

DNA er en klassisk møbelserie basert på stor valgfrihet, utsøkt design, skikkelig kvalitet og god pris! Sortimentet inneholder et stort utvalg av oppbevaringsløsninger, hvor skapene er en kombinasjon av skrog i laminat, med laminatfronter - for deg som ønsker et lyst og lett uttrykk i dine kontorlokaler. Alternativt bestiller du skap med lakkerte MDF-fronter i valgfri NCS-farge, matt utførelse. Så kan du ta opp bedriftens fargepalett fra logo, profilhåndbok eller brand-manual - eller andre fargeelementer om så ønskes! Oppbevaringen har delikate grep i el-galvanisert aluminium, en solid lås med fellbar nøkkel og et lekkert understell i tre fargealternativ - og som gjør skikkelig rengjøring mulig. Skapene er ferdig montert, det eneste du må gjøre er å feste understell og montere grepene. DNA oppbevaring finner du her.

 

Effektive møterom med DNA konferansebord

Med økende bruk av skjerm og utstyr for videokonferanse i møterom, har også behovet for syn-optimaliserte møtebord meldt seg. Derfor tilbyr vi som en naturlig del av møbelserien DNA, et utvalg trapesformete, rektangulære eller tradisjonelle båtformete konferansebord. Dette er delikate og prisgunstige bord som ikke går på akkord med verken design eller kvalitet. Bordplaten er 25 mm tykke, hvit, lys grå eller antrasitt laminat bordplater på MDF-kjerne, avrundede hjørner for et mykere design og en lekker, faset kant med 10 mm rettkant i ABS-materiale. Konferansebordet leveres med et solid understell, med utførelse avhengig av lengde på bordet. Du kan velge en rekke standard farger på understellet - slik at du kan tilpasset til fargen på dine konferansestoler, alt for en delikat helhet. Bordets minste dybde er 800 mm og det har høyde 750 mm. Se utvalget her!

Bildebank


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår
utstillerliste