DLW Linoleum – Miljøvennlig, grått og rått

DLW Linoleum "Scandinavian Collection" er skreddersydd til Norden.

Betong har en spesiell purist sjarm og er mer allsidig enn noe annet materiale.

DLWs Scandinavian Collection spiller med Linoleum i alle nyanser av grått: varme og kjølig, lys og mørke toner med varierte strukturer, skimrende bronse eller kraftig lysende gule fargesprut.

For arkitekter og planleggere er det et kjent faktum at med gråtoner ofte dreier seg om svært små nyanser for å få materialer og farger til å harmonisere. Nettopp derfor har DLW Flooring en kompakt linoleumsamling med ulike nyanser av grått - et utvalg av 19 forskjellige nyanser. I tillegg har nyansene i de populære seriene Marmorette, Colorette, Uni Walton, Lino Art Alumino og Lino Art Bronce et nytt utseende, når de integreres i paletten av "beautiful greys".

Videre er det tre nyheter: Marmorette "Wave" ser på avstand ensfarget ut, men den har et snev av livlig mønster, som beveger seg i myke bølger over gulvet, slik at flekker blir mindre synlige. Med en lys glans av kobber utstråler "Lino Art Bronce" moderne eleganse, dens glødende metallpigmenter balanseres med kjølig grå. Et annet blikkfang i DLW Linoleum "Scandinavian Collection" er Marmorette "flashy asphalt grey" med kraftig gule fargeeffekter.

"Scandinavian Collection" produseres med LPX overflate på egen fabrikk i Delmenhorst, Nord-Tyskland.


Følg oss