Din komplette leverandør

Dato: 14 Aug 2019

Fra en oppstart som handelsfirma i 1976 for kraner og dusjutstyr, har veien ført oss videre som en komplett baderoms-leverandør med ett stort utvalg av synlige produkter til baderommet. Som en følge av dette har vi fra 1. juni endret navn fra Korsbakken Trading AS til Korsbakken Bad AS.

Korsbakken Bad en merkeleverandør
Korsbakken er en direkteleverandør i VVS-markedet som samarbeider med merkeleverandører i Europa. Det gir oss korte leveringstider og produkter som er tilpasset norske forhold. Damixa, Bathco og Newform er flotte representanter for god kvalitet og bra design.

Vi er også stolt av å samarbeid med japanske Toto på toalettfronten. Toto er verdens største produsent av sanitærprodukter. Og med sitt ekstremt høye fokus på kvalitet og renslighet har deres spyletoaletter noen helt unike fordeler.

Korsbakken Bad er en leverandør for VVS-bransjen
Korsbakken Bad gjør det enkelt å for rørleggere, butikker og entreprenører å bestille produkter. Målet er at de aller fleste varene skal være på lager. Dette kan man enkelt sjekke på vår hjemmeside. For større prosjekter sørger vi for at leveringer kommer i tide direkte til byggeplassen. Våre produkter er også med i Winner tegneprogram og NRF-databasen.

Korsbakken Bad inspirerer forbrukere
Korsbakken Bad markedsfører det komplette baderommet og vi inspirerer forbrukere direkte ved å være aktive i sosiale media. Med snart 10 000 følgere på instagram @korsbakkenbad og mulighet for å lage egen ønskeliste på våre hjemmesider, opplever vi økt etterspørsel etter våre produkter direkte ute hos våre forhandlere.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår