Det viktigste elementet i markedsføring av nybolig

Dato: 31 Aug 2022

3D-illustrasjoner fra Oxivisuals engasjerer og begeistrer. Om det er en enebolig eller et stort bykvartal leverer vi etter de høyeste kvalitetskrav.

3D-illustrasjoner dokumenterer ikke bare byggeprosjektets utseende, men forteller historien om et fremtidig hjem. En bolig er alltid mye mer enn fire vegger og et tak, og Oxivisuals lager naturtro visualiseringer som formidler prosjektets unike personlighet. I nært samarbeid med oppdragsgiver og med tanke på definerte målgrupper produserer vi eksteriør- og interiørillustrasjoner der det fokuseres på omgivelser, bomiljø inne og ute, stemning og detaljer som stimulerer kjøperens egne forestillinger og fremtidsdrømmer. Et hjem kjøpes med både hode og hjerte, og gode 3D-illustrasjoner engasjerer begge.

Skreddersydde 3D-Illustrasjoner gir rom for assosiasjoner
Når de flinkeste arkitektene har tegnet de flotteste eneboliger, rekkehus og bygårder; når kreative landskapsarkitekter har gitt prosjektet omgivelser som gjør det til et ideellt sted å bo – da må resultatet vises frem på best mulig måte. En boligkjøper ønsker dessuten å forestille seg liv og hverdag, akkurat her, i dette prosjektet. 3D-visualiseringer av interiører skal vise konkrete kvaliteteter som romløsning, overflater, kjøkken, baderomsinnredning osv., men også noe mer; egenskaper som ikke lar seg beskrive kun med fakta. De skal henvende seg direkte til kjøpers følelser og stimulere drømmer om fremtiden. Oxivisuals designere har lang erfaring med både foto og 3D og vet godt hva som frembringer ulike følelser og stemninger. Vårt mål er at en illustrasjon levert av oss skal skape et ønske om at “dette skal bli mitt hjem”.

Erfaring, kompetanse, pålitelighet
Oxivisuals har mange års erfaring med vellykkede leveranser av markedskommunikasjon til boligprosjekter. 3D-Illustrasjoner, boligvelgere, virtuelle visninger, prospekter og virkemidler for sosiale medier; tilpasset dine spesifikke behov, og produsert av ivrige og kreative kommunikatører med stor kompetanse innen boligmarkedsføring. Vi vet hvilke virkemidler som engasjerer og begeistrer, og enten det er en enebolig eller et stort bykvartal følger materialet vi leverer alltid de samme høye kvalitetskravene.

Vi bryr oss om prosjektene vi jobber med
Eksteriørillustrasjoner, interiørillustasjoner, balkongillustrasjoner, kveldsillustrasjoner, stemningsillustrasjoner… med slike virkemidler har Oxivisuals ledet boligkjøpere til nye hjem i hundrevis av prosjekter. Besøk galleriet vårt for smakebiter, bli inspirert, og kontakt oss for å finne ut hvordan vi kan bistå ditt prosjekt.

Se galleriet

Visste du at Oxivisuals har fornøydhetsgaranti?
Du som kunde skal være trygg på og stolt av å bruke illustrasjoner fra oss i boligmarkedsføringen. Vi anser oss aldri ferdig med en leveranse før du er godt fornøyd... og blir du ikke det, da slipper du å betale.