Det fleksible kontoret – bygd for en fremtid i stadig endring

Dato: 22 Nov 2021

Velkommen til det toppmoderne kontoret! Dette kontoret er spesielt siden det er fleksibelt – det innebærer at du får et arbeidsmiljø som tilpasses etter dine behov. Her trives medarbeiderne i lyse og luftige innendørsmiljøer med godt planlagt flyt. Enten dere er et kreativt team med behov for åpne arbeidsflater, eller om arbeidet best skjer i ro og mak, kommer dette kontoret til å være optimalt for din arbeidsplass.

Et toppmoderne kontorlandskap er mer enn bare fire vegger. Det er en arbeidsplass som bidrar til et bedre arbeidsmiljø for deg og dine kolleger. Dette kontoret gjør akkurat det. Med en gjennomarbeidet planløsning som tar hensyn både til fellesskap og arbeidsro, gis de beste forutsetningene for et godt utført arbeid.

Adapteos fleksible enheter tilbyr deg uante muligheter til å skreddersy kontormiljøet etter situasjonen virksomheten står overfor. Det toppmoderne kontoret gjør at du kan oppdage hvilke behov du faktisk har, i stedet for å bygge noe nytt som risikerer ikke å passe virksomheten i siste instans.

Det toppmoderne kontoret bidrar til et mer bærekraftig samfunn – innenfra og ut. Foruten å skape et godt arbeidsmiljø for medarbeiderne er kontoret også oppført med tanke på klimaet.

Alle våre bygg er prefabrikkerte og flyttbare, noe som innebærer at mengden restprodukter minimeres under byggets levetid. Valg av materiale og delsystem gjør vi med prioritering av gjenvinnbarhet for å minimere skadelig miljøpåvirkning.

 Les mer om våre fleksible kontorer    Kontorlokaler og kontorer | Fleksibel og skalerbar - Adapteo