Det er mange veier frem til målet - Hvor begynner din reise?

Dato: 1 Jul 2020

Tillitt er helt avgjørende i en krisesituasjon. Livredning gjennom samspill handler om å få mennesker og systemer til å samarbeide for å skape trygghet for ansatte som er på jobben, barn som er på skolen og familier som er hjemme i boligene sine – hver dag, hele året. Consilium sørger for at du får de riktige produktene i rett tid til prosjektet ditt.

Vi har levert 75 000 systemer for brann og  gassdeteksjon til kunder innenfor en rekke bransjer over hele verden: skipsfart, olje og gass, transport samt bygg og eiendom. Historien om Consilium begynte i 1912 og har alltid vært preget av innovasjon. I 1959 og 1967 lanserte vi systemene våre for henholdsvis gass- og branndeteksjon – to viktige milepæler i selskapets historie.

VI TAR SIKKERHET PÅ ALVOR
Systemene våre beskytter liv, eiendom og miljø. Det å legge til rette for og opprettholde et høyt sikkerhetsnivå i private og offentlige bygninger, krever både høy teknologisk kompetanse og bred kunnskap innenfor byggeteknikk. Du kan stole på at vi finner de rette produktene for ditt behov, at medarbeiderne dine får den opplæringen de trenger og at systemene våre er brukervennlige.

Når du velger Consilium, får du tilgang til vår enorme kompetanse. Vi forsyner bygg- og eiendomsbransjen med systemer for brann og gassdeteksjon, utviklet for å tilfredsstille svært tøffe krav. Snakk brannsikkerhet med oss – vi er her for deg!

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår