Den neste generasjonen: Hybridkraner

Dato: 14 Mar 2018

Berøringsfrie kraner er en god løsning for mennesker i alle aldre, og berøringsfrie kraner blir stadig mer populære i private hjem. Både familier med barn, eldre par og de som bor alene kommer til å sette pris på funksjonaliteten og designen til berøringsfrie kraner. Av og til får du behov for å fylle servanten, for eksempel når du skal vaske opp eller tappe kaldt drikkevann, og det er ikke den berøringsfrie kranen konstruert for. Den er konstruert for å spare vann, siden den stenges automatisk når sensoren ikke lenger er aktivert.

For å kunne fylle servanten og samtidig bevare hygienen og spare vann, har vi tatt det beste fra to verdener og kombinert dem. Ettgrepskran + berøringsfri kran = hybridkran. Nå kan du bruke kranen slik du vil – både med hendelen og med den praktiske berøringsfrie funksjonen.

Hybridkraner til baderom og kjøkken

Oras tilbyr en rekke hybridkraner til både baderom og kjøkken. Det de har til felles, er at de er enkle å bruke, de lar deg spare vann og de gir bedre hygiene når du trenger det mest. Oras Signa hybridkraner kombinerer design og funksjonalitet på både baderom og kjøkken. Kranen henter organisk inspirasjon og gir en ny, visuell design fra alle vinkler, slik at du kommer til å bli mer glad i den for hver eneste dag.

Oras Signa hybridkran er tilgjengelig i to modeller for baderom – med eller uten den allsidige hånddusjen Bidetta. Oras Signa er nå også tilgjengelig som hybridkran for kjøkkenet med en praktisk uttrekkbar tut, og som også er tilgjengelig med ventil for oppvaskmaskin. Modellen for baderom med Bidetta hånddusj gir litt mer fleksibilitet, siden du kan ha et uttak med hånddusjen på baderommet (maks avstand fra kontroll enhet er 2m). Den andre modellen har en praktisk uttrekkbar tut slik at du virkelig kan utnytte servanten. Begge er fulle av funksjonalitet og personlighet, akkurat det du trenger.

For kjøkkenet anbefaler vi også våre Oras Optima hybridkraner, nå tilgjengelig med fleksibel tut i berøringsmykt materiale, og med 2 strålers hånddusj for semiprofesjonell bruk på kjøkkenet. Hybridkranene har separate hendler for kaldt og varmt vann, samt en berøringsfri funksjon. Når du fører hånden ved siden av sensoren, vil kranen levere vann som holder den temperaturen du har forhåndsinnstilt – perfekt når du skal vaske hendene. Den høye, svingbare tuten sørger for at det blir god plass under kranen, noe som er helt avgjørende på et funksjonelt kjøkken. Den andre modellen har en ekstra funksjon. Den viser vanntemperaturen og varsler deg med et blinkende rødt lys hvis temperaturen overstiger 42 °C, noe som gir bedre trygghet på kjøkkenet. Begge modellene er tilgjengelige med en smart ventil for oppvaskmaskin som stenges automatisk.

Hybridkraner fra Oras er sofistikert teknologi pakket inn i elegant design, og med denne typen brukervennlighet blir det veldig enkelt å ta hygienen til et nytt nivå.

FÅ NYHETER OM MATERIALE OG PRODUKTER - RETT I INNBOKSEN

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår