Den første industriarmatur med ”sverme”-funksjon!

Dato: 26 Okt 2015

LYS hvor enn du går! - Sensorarmaturserien STEINEL RS PRO 5800 LED
Med denne serien presenterer sensorspesialisten STEINEL et helt nytt konsept innen bevegelsesstyrt belysning. Armaturene er basert på DALI buss med en såkalt ”sverme”-funksjon som tenner lyset hvor enn det er behov for lys. Perfekt for korridorer og parkeringshus.

Mens RS PRO LED 5800 effektivt sikrer funksjonelt lys med dens 33 watt LED-lyssystem og 4065 Lumen, har RS PRO LED 5850 et LED-lyssystem på 45 watt som gir hele 5570 Lumen. Den høye energieffektiviteten kan redusere driftskostnaden med så mye som 50 prosent.
I tillegg er armaturene utstyrt med en meget presis HF-sensor som automatisk slår av eller demper ned lyset, og sørger for vesentlig kortere lystid på armaturen. Energieffektiviteten øker vesentlig, og kortere belysningstid vil selvfølgelig også øke levetiden på LED-lyset. Vedlikeholdskostnaden reduseres til et minimum.

Systemet er bygd opp på en måte slik at lyset for eksempel står på med en grunnlysstyrke på 10%, og når et menneske eller en bil beveger seg vil sensoren tenne lyset til 100% rundt der hvor bevegelsen er. Resten av det belyste området forblir i 10%. Alle innstillinger kan enkelt gjøres med fjernkontroll på en armatur, og en innebygget gruppeinnstillingsfunksjon kan benyttes for å sende denne innstillingen ut til alle armaturer i gruppen – kun med ett tastetrykk.
Enkel å installere og stille inn, meget energieffektiv med lang levetid – og selvfølgelig 5 års garanti.

Importør i Norge: Vilan as
For mer informasjon: www.vilan.no
Kontakt oss på: post@vilan.no