Dekorhuset vokser

Dato: 17 Jan 2022

Det nye året fører forhåpentligvis mye spennende med seg, og for Dekorhuset innebærer det bland annet nytt showroom i Trondheim, og flere nye samarbeider.

Dekorhuset åpnet dørene i Oslo i 2012 og vi har sammen med det norske markedet gjennomgått en enorm forandring siden. Den gang var mikrosement noe helt nytt for de fleste nordmenn og vi har jobbet hardt for å spre kunnskap om mikrosement og inspirere til å velge noe annet enn for eksempel flis.

Vi holder mellom 10 og 20 kurs i året, både innføringskurser og kurser for viderekommende, og har lært opp mange dedikerte håndverkere i faget dekorpuss. Riktig oppbygging og påføringsteknikk er nemlig helt avgjørende for et godt og holdbart resultat, derfor har vi i Dekorhuset alltid stort fokus på nettopp god kvalitet og faglig kunnskap.

I dag finner man kursede håndverkere rundt om i hele landet og vi jobber tett sammen med leverandører og samarbeidspartnere for å hele tiden utvikle både oss selv og produktene vi fører. Kommunikasjon og opplæring er utrolig viktig for å opprettholde den gode kvaliteten, både når det gjelder produkter, men også når det kommer til utførelse.

Vi har i dag showroom og butikker i Oslo, på Hvalstad, i Tønsberg og Kristiansand, og siste tilskudd er altså nytt showroom og butikk i Trondheim.

I forbindelse med denne nyåpningen innledes også samarbeid med Scala Bad som kommer til å stille ut produktene sine hos oss. Scala Bad designer selv produktene sine og de unike løsningene bærer preg av eleganse og funksjonalitet i nydelige kombinasjoner.

I forbindelse med åpningen av Dekorhuset Trondheim inngår vi også et spennende samarbeid med Concret Interiør. Concret Interiør er en nettbasert interiørbutikk hvor du finner produkter fra bland annet Hübsch, House Doctor, & Tradition og Kristina Dam i tillegg til et stort utvalg kvalitetsprodukter innenfor nordisk og dansk design.

I tillegg til samarbeider med Scala Bad og Concrete Interiør, vil man også kunne se de unike spileveggene til Aalen Interiør i våre showroom fremover. Den lille bedriften fra Ålen har utviklet et helt unikt modulbasert spileveggsystem med uendelige kombinasjonsmuligheter i nydelige materialer.

Det blir som sagt et spennende år vi går i møte og vi håper du vil få anledning til å besøke oss i et av våre showroom innen nærmeste fremtid.

Gjennom våre showroom får du alltid hjelp av fagkunnig personal, med alt fra tekniske utfordringer og informasjon om oppbygging og utførelse, til design og fargevalg.

Vi henviser gjerne til utførende håndverkere som kjenner produktene og teknikkene godt, noe som kan være helt avgjørende for et godt resultat.

Vårt ønske er at showroomene skal fungere som en møteplass mellom håndverkere, arkitekter og kunder, og du vil ofte kunne møte og få direkte kontakt med både håndverkere og arkitekter i våre showroom.