Danmarks største byggherre velger eksklusivt fasadesystem fra KOMPROMENT

Dato: 8 Nov 2017

Danmarks største byggherre innen almene boliger KAB har valgt et nytt fasadesystem fra firmaet KOMPROMENT

Det nyutviklede fasadesystemet i tegl heter VIDAR TEGLSPÅN og skal brukes på 5 nye boligbygg i den danske hovedstaden.

VIDAR TEGLSPÅN er et ventilert fasadesystem til tegl som er utviklet av KOMPROMENT i samarbeid med 2 danske arkitektfirmaer, OVN Arkitekter og Jaja Architects, samt modulprodusenten Scandibyg.

KAB valgte teglspon type Chelsea med rillet forside til 32 boliger i Ishøj i København på grunn av den attraktive prisen på VIDAR TEGLSPÅN og på grunn av at teglsponene krever absolutt ingen vedlikehold i den etterfølgende driften av de fine boligene, og samtidig har systemet en lang og sikker levetid på + 50 år.
Teglsponene settes opp på et 100% uorganisk montasjesystem som medfører en parallell levetid på både tegl og montasjesystem.
Fasadene på de 32 boligene i København fremstår eksklusive og med stor diversitet i fargespill og overflate, og det gir fasadene en spennende og levende uttrykk med stor stofflighet.

VIDAR Teglspån er nettopp blitt sertifisert i sølvnivå under Cralde2cradle i henhold til tankene i begrepet «sirkulær økonomi».

Teglsponene er designet i 8 flotte farger og hver farge med 3 forskjellige overflater.

Hvis dere ønsker prøver, brosjyrer, et møte eller flere opplysninger fra KOMPROMENT, så kan dere kontakte oss på en av følgende måter:
www.komproment.com- kim@komproment.dk- Tlf. 0045 96520710