Damixa Bell - klokkerent krom i myk stil

Dato: 25 Jan 2017

Damixa introduserer en komplett ny serie med kraner både til kjøkken og bad. Serien er utviklet i samarbeid med skandinaviske forbrukere både i  funksjonalitet og utseende. Bell er dessuten energibesparende og skapt for å passe inn i den naturlige, hyggelige innredningstrenden.

Kan en vannkran være hyggelig? Ja den nye Bell-serien fra Damixa er nettopp hyggelig. Med sin runde litt butte form ser den ut som den står løst på benken. Dermed skiller den seg ut fra mengden uten å virke for spesiell. Den myke runde formen inviterer tvert imot til berøring og gir ett helt nytt look både til kjøkken og baderom.

Bell er en ny komplett armaturserie fra danske Damixa. Serien består av kraner til kjøkken og bad med en avrundet form. Det er også utviklet flotte termostatkraner til dusj og baderkar,  og en lekker takdusj med både hånddusj og takdusj.

Utivklingsarbeidet startet i 2014 hvor en gruppe danske forbrukere ble invitert til Damixa for å gi sin mening om hvordan fremtidens vannkraner skulle se ut – og hva den skulle kunne. Damixas danske desigingeniører arbeidet ut fra en ide de kalte ”cozy chrome” – hyggelig krom

- Krom er jo en kald og hard overflate, så å utvikle noe kaldt og hardt slik at det kunne matche kundenes ønske om ett mer naturlig og hyggelig utseende var en spennende utfordring forklarer Jakob Jensen, som er designeren bak de mange nye produktene.

Han fortsetter: den myke runde klokkeformede kroppen falt tydeligvis i forkusgruppens smak. Den buede rundingen ned mot borplaten gjør at kranen virker imøtekommende og ser ut som den står løst på benken. Litt som ett objekt man kan ta opp i hendene, sier Jakob Jensen

I designprosessen har utviklingsingeniøren også lagt vekt på funksjonalitet. Bell er derfor veldig enkel å rengjøre og fleksibel i sin konstruksjon. Bell kommer også med Damixa X-Change-base som gjør det mulig å skifte kranen på 20 sekunder.  I tillegg er en rekke grønne og energieffektive funksjoner som kaldstart og lavt vann- og energiforbruk.


For priser i Norge se damixa.no


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår