Coral inngangsmatte

Dato: 7 Nov 2018

 

 

Nytt entrékonsept med Coral inngangsmatter

Stopper du for å tørke av deg på bena før du går inn på et kontor, et kjøpesenter eller et annet offentlig sted? Neppe. Og hvis du gjør det, er du en av de få. De fleste av oss strener bare rett inn. Derfor er det fornuftig å ha en inngangssone.

Tredje parts tester har vist at man ved å utstyre inngangspartiet med en seks meter lang Coral-gulvmatte kan hindre opptil 94 % av alt smuss og all fuktighet utenfra i å komme inn i selve bygningen.

Ved å hindre opptil 95 % av smusset og fuktigheten kan Forbo Coral redusere rengjøringskostnadene med inntil 65 % og forlenge gulvbeleggets levetid.For informasjon om Coral klikk her

Inngangsmatter starter utenfra og forsetter inn

Hvis du virkelig vil holde bygningen ren og trygg, holder det ikke å legge en matte utfor døren. For å skape et godt inngangsmattesystem må du tenke skritt - antall personer som går inn og ut i en gitt periode - og vandrerutene - og bruke denne informasjonen når du utformer inngangspartiet. En av de beste metodene for å planlegge et inngangsmattesystem er å tenke bruksområder:

Bruksområde 1: Utendørs bruk
Bruksområde 2. Innendørs bruk
Bruksområde 3: Andre trafikkerte områder
Kalkuleringsverktøy

Design møter funksjonalitet

Samtlige Coral-kolleksjoner gjenspeiler de siste trendene innen farger, mønstre og strukturer. Alle Coral gulvmatter kompletterer alle gulvløsninger og kan brukes for å fremheve noe visuelt eller smelte sammen med det helhetlige uttrykket. Brukt på riktig måte kan inngangsmatter være det du ønsker de skal være - fra elegant, men diskré funksjonelle til en tydelig presentasjon av et merke, en tjeneste eller et produkt.

Coral kolleksjoner

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår