Coral.... den optimale inngangsmatten

Dato: 30 Jan 2019

 

Coral inngangsmatter yter optimalt selv i de mest krevende miljøer. Enten det dreier seg om regn, snø, sand eller jord, hindrer Coral utsiden i å komme inn. Dessuten tar Coral seg flott ut som en integrert del av interiøret.

Inngangsmatter starter utenfra og forsetter inn
Hvis man virkelig vil holde bygningen ren og trygg, holder det ikke å legge en matte utenfor døren. Bygningens inngangsparti må beskyttes mot elementene utenfor. Og Coral er den beste beskyttelsen du kan få. Hvorfor? Fordi Coral gulvmatter kan hindre opptil 95 % av alt smuss og fuktighet utenfra i å komme inn i selve bygningen. Mengden av smuss og fuktighet som folk tar med seg inn i en bygning, har en negativ påvirkning på gulvet. Og det koster penger å utbedre skadene. Ved å benytte Forbo Coral reduserer du rengjøringskostnadene.

Klikk her for å lese mer om Coral inngangsmattene:
http://www.forbo.com/flooring/no-no/produkter/inngangsmatter/c50snu

Design møter funksjonalitet
For å skape et godt inngangsmattesystem må du tenke skritt - antall personer som går inn og ut i en gitt periode - og vandreruter (hvilke retning skrittene går i når de først er innenfor) - og bruke denne informasjonen når du utformer inngangspartiet. En av de beste metodene for å planlegge et inngangsmattesystem er å tenke på bruksområder:

For å lette planleggingen av gulv til et inngangsparti, har vi definert tre forskjellige inngangssoner:

Bruksområde 1: Utendørs bruk
Bruksområde 2. Innendørs bruk
Bruksområde 3: Andre trafikkerte områder

Forsøk vårt kalkuleringsverktøy:
http://rls.hostingkunde.de/dp/ansicht/kunden/forbo/coral_tool_html/?l=sv_SE

INNGANGSMATTER - HINDRER SMUSS OG SKITT Å KOMME INN PÅ GULVET DITT!
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår