Contract-SL Vinylfliser og plank

Dato: 7 Mar 2019

MARKEDSLEDENDE INNEN STYRKE – VARIGHET – FUNKSJON – KVALITET.

CONTRACT-SL produseres av en av verdens ledende produsenter av løstliggende gulvfliser. CONTRACT-SL består av en serie hetrogene vinylfliser og planker av ypperste kvalitet, og med patentert sklisikker bakside.

Den patenterte sklisikre baksiden gir produktet god stabilitet. CONTRACT-SL krever ikke permanent liming, og kan monteres på alle typer harde underlag. Dette produktet er perfekt egnet for en rekke applikasjoner, og kan monteres på underlag med et fuktighetsnivå på opptil 8%.

Den patenterte sklisikre baksiden gjør produktet enkelt å montere, noe som sparer tid og tilleggskostnader. Flisene og plankene er flyttbare og gjør bruksendringer svært enkelt. Med et 0.7 mm slitelag og en totaltykkelse på 5 mm, er CONTRACT-SL ideelt for sterkt trafikkerte områder. CONTRACT-SL er bygget opp et lag glassfiber som uten tvil gjør produktet ledende i markedet når det gjelder STYRKE – VARIGHET – FUNKSJON og KVALITET.

CONTRACT-SL serien leveres i 9 fliser (500 x 500 x 5mm) og 12 planker (1 000 x 200 x 5mm).

For mer informasjon: Tlf.: 98115574 | e-post: contact@flexigulv.no

www.flexigulv.no

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår