Comfortable living med Siedle og JUNG

Den smarte løsningen kombinerer bekvemmelighet, sikkerhet og energieffektivitet

KNX-teknologi fra JUNG er et enkelt og energieffektivt system som oppfyller fremtidens krav til ”smart home”. KNX gir mulighet for å styre ting som belysning, temperatur, persienner, tv og andre hjemmefunksjoner, alle med et trykk på en knapp, og det gjør hverdagen både behagelig og sikker. Det samme gjelder når du forlater hjemmet. Med et trykk på en knapp kan du være sikker på at lyset er slukket, gardinene er trukket for, varmen senket og alarmsystemet aktivert.

JUNG ”SMART home” skaper trygghet og gjør hverdagen enklere
I smarte hjem er de tekniske funksjonene forbundet med hverandre og betjenes enkelt via forskjellige kontrollpunkter - blant annet mobile enheter. Intelligent tilstedeværelsessimulering samt alarm- og overvåkningsteknologi gir bedre sikkerhet og en god følelse når man ikke er hjemme. En ”SMART home”-løsning fra JUNG overtar kontrollfunksjonene. Grunntanken er å gjøre systemet enkelt og sikkert å betjene, og alltid med beboernes behov i tankerne. Smarte boliger har også potensial for å være grønnere og billigere: Tilsynsverktøy og -programmer for vann og energi for optimalisering av energiforbruket kan resultere i at vann- og energiforbruket reduseres, og det kan igjen få ned utgiftene og redusere vårt karbonfotspor.

Siedle og JUNG: To spesialister, ett system
Siedle, som spesialist i bygningskommunikasjon, og JUNG, som spesialist i bygningssystemteknikk, forener sine krefter slik at moderne teknologi forenes med lekkert design. Det betyr at samarbeidet gir høyere sikkerhet og mer bekvemmelighet. Siedle og JUNG tilbyr dermed designmessige og tekniske totalløsninger av høy kvalitet og stor allsidighet innen alt fra kontaktsystemer, svartelefoner, bygningsautomasjon til hele Siedle-sortimentet innen dørkommunikasjon. Og selvfølgelig kan alle husets funksjoner betjenes fra en iPhone eller en iPad. Med andre ord en totalløsning for comfortable living.

Mer informasjon: www.siedle.dk, tlf. +45 7022 0002Følg oss