Chaletino plank – Eksepsjonelle dimensjoner skaper utsøkte rom

Dato: 23 Aug 2019

Ny byggehøyde på 15 mm – godt egnet for gulvvarme

Chaletino plank er et eksklusivt valg for store flater, både i private og offentlige rom. De store plankene skaper en vakker og elegant atmosfære med sin bredde på 30 cm og lengde på hele 2,75 meter. 

Den nye tykkelsen på 15 mm tillater Chaletino på områder hvor byggehøyde er en faktor. Også i forhold til gulvvarme gir det bedre resultater.

Plank fra det fineste tømmer

For å produsere Chaletino plank kombineres det BOENs lange erfaring med design av stabile parkettgulv med den beste overflatebehandlingen. Råvarer som brukes kommer fra tømmer som er mellom 150 og 200 år gammelt. BOEN har egne tømmerspesialister som velger ut den riktige kvaliteten fra skogene i Baltikum og Russland.

Påvirk stemningen i rommet

BOEN Chaletino er behandlet med Live Natural naturolje. To lag med naturolje blir massert inn treverket og porene mettes, samt at oljen tørker på en naturlig måte. Resultatet er gulv som er godt beskyttet, er enkelt å vedlikeholde og følelsen av ekte tre beholdes.

Håndskrapte gulv

BOEN fokuserer på håndverk og tradisjon. Det høvles, utbedres og fylles med omhu og lidenskap. Dette skaper eksepsjonelle og unike gulv som blir til en visuell og haptisk opplevelse. Velg fra tre håndskrapte overflater.

Les mer om nyhetene her:
https://boen.com/nb-no/boen-nyheter/nyheter/eksepsjonell-chaletino/

Last ned brosjyren om Chalet og Chaletino eksklusive plank her:
https://boen.com/nb-no/produkter/brosjyrer/

Opplev BOEN parkett i forskjellige miljøer i BOEN FloorFinder:
https://boen.com/nb-no/produkter/parkett/

Ta gjerne kontakt for mer informasjon:

Jan Nielsen 
Sales Director Scandinavia
Tel.: +47 913 450 070  
Jan.nielsen@boen.com