Carlo Gavazzi AS tilbyr et omfattende leveringsprogram på komponenter og systemer for måling av energiforbruk kWh, effekt kW og nettkvalitet

Dato: 29 Mai 2013

 

Som følge av en stor satsning på utvikling av kostnadseffektive og brukervennlige løsninger, kan vi i tillegg til tradisjonelle kommunikasjonsgrensesnitt som MODBUS og MBUS nå også tilby løsninger basert på BACnet IP.

BACnet er forkortelsen for Building Automation and Control Networks som er en åpen og brukervennlig standardisert kommunikasjonsprotokoll. Vår løsning er basert på en ny BACnet GATEWAY. Dette er en kompakt enhet i modulærutførelse med byggebredde kun 2-moduler. I tillegg til Ethernet port, har denne RS485 grensesnitt med mulighet for tilkobling av inntil 32 stk. energi-/kWh målere.
Brukervennlig PC-basert konfigureringsverktøy samt drivere for alle våre relevante produkter, gjør integrasjon svært enkel.

Carlo Gavazzi er et verdensomspennende konsern med hovedkontor i Italia. Vi har salgsselskaper i 22 land, og produserer, markedsfører og selger elektroniske komponenter for måling, styring, regulering og overvåking rettet mot industriell automasjon, bygg-/boligautomasjon og energieffektivisering.

Kontakt oss på telefon 35 93 08 00 for nærmere informasjon.

        Brosjyre