Carlo Gavazzi AS : Energibesparende og kostnadseffektiv lysstyring.

Dato: 4 Mar 2013

Carlo Gavazzi AS kan ved hjelp av sin bussteknologi tilby svært gunstige løsninger for er rekke anvendelser innen byggautomasjon. Prinsippet vårt er basert på overføring av signaler via en 2-leder installasjonskabel. Denne kabelen som kan være inntil 10.000 meter lang, kan fritt forgreines. Dette medfører en svært enkel, prisgunstig og fleksibel kabelinstallasjon.

Våre produkter for feltmontasje består blant annet av bevegelsesfølere, tilstedeværelsesfølere, LUX-følere, dimmere og releutgangmoduler. Den sentrale styringsenheten i systemet som vi kaller "controller", kan programmeres med en rekke forskjellige funksjoner for styring av lys. Lyskurser kan deles inn i grupper, samt styres som scenarier i henhold til tid, LUX-verdier, bevegelse eller tilstedeværelse.

Systemet gir i tillegg til sentral styring også tilgang til lokal betjening via lysbrytere og betjeningspaneler. Det er også muligheter for integrasjon mot SD-anlegg vha. standardiserte grensesnitt og åpne protokoller.

Carlo Gavazzi er et verdensomspennende konsern med hovedkontor i Italia. Vi har salgsselskaper i 22 land, og produserer, markedsfører og selger elektroniske komponenter for måling, styring, regulering og overvåking rettet mot industriell automasjon, bygg-/boligautomasjon og energieffektivisering.

Kontakt oss på telefon 35 93 08 00 for nærmere informasjon.Brosjyre