Carlo Gavazzi AS : Carlo Gavazzi er selvfølgelig tilstede på Eliaden!

Dato: 25 Mai 2012

Eliaden er et faglig og sosialt treffpunkt for automatiserings-, energi- og elektrobransjen i Norge. I år øker vi vår satsing, og du vil faktisk kunne møte oss på to stander - èn i automatiseringshallen og èn i installasjonshallen.

I C-hallen (C01-36) viser vi vårt brede leveringsprogram på automasjonskomponenter og løsninger for en rekke forskjellige anvendelser innenfor byggautomasjon, HVAC, industri, kommunalteknikk VAC, landbruk, m.m.

Med et økt fokus på hjemmeautomasjon og smarthusløsninger, har vi i år valgt å gi dette fagområdet en egen stand på Eliaden i hall D (stand nr. D03-05). Vårt konsept "Smart-House" er med sin moderne og gjennomprøvde teknikk et brukervennlig og fleksibelt styresystem for alle funksjoner som lys, varme, ventilasjon, solavskjerming, vanningsanlegg, brann-/innbruddsalarm, deteksjon av vannlekkasje, komfyrvakt, etc. Kom å se hvor enkelt det er å installere og programmere vårt system!

Du får gratis adgang til Eliaden som vår gjest. Forhåndsregistrer deg her:
www.eliaden.no/registrering
Ditt passord er C01-36.

Vi håper å se deg på både stand C01-36 og D03-05!
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår