Bygger du mange terrasser er EDGEFAST det mest effektive systemet du kan benytte!

Dato: 19 Mai 2021

De siste årene har det blitt populært med skjult montering av terrassebordene hvor man får en pen overflate uten synlig innfesting. Med ESSVEs unike system EDGEFAST kan du bygge raskt og effektivt samtidig som du får et flisefritt resultat.

EDGEFAST er proffsystemet for skjult montering, utviklet for håndverkere som legger mange terrassegulv og som har høye krav til både sluttresultat og effektivitet. EDGEFAST består av en ny type spikerpistol og spesialspiker som gjør terrassebyggingen hurtigere enn noen annen metode.

Edgefastpistolen har en bevegelig nese som skyter 2 spiker inn i terrassebordet ved hjelp av en liten retningsendring. Dette gjør jobben raskere enn ved toppskrudd montasje. Du lader opp til 100 spiker av gangen. Spikeren er i rustfri A2 utførelse. Distansebrikker medfølger slik at du enkelt kan velge avstand mellom terrassebordene. Du kan variere avstanden mellom 3, 5 og 6 mm.

Edgefast er beregnet for vanlig grønnimpregnerte- og Royalimpregnerte terrassebord. Maks dimensjon på terrassebordene er 28x120 mm.

Ønsker du mer effektivitet i terrassebyggingen er EDGEFAST løsningen for deg!
Les mer på www.essve.com/no/kunnskapssenter/aktuelt/edgefast/