Bygg din egen småvarereol

Dato: 22 Jan 2020

Har du prøvd vår bygg din egen reol løsning på våre nettsider? Du kan bygge flere typer reoler i denne løsningen. En spennende modul er småvarereol modulen som svært enkelt lar deg bygge din egen småvarereol. Du velger kun høyde, dybde, antall seksjoner og antall nivå med hyller så får du pris og mål på reolen.

Går du litt lenger i handleprosessen så får du også opp fraktpris. Hvis det er behov for tilpasninger så kan vi se på det også, men da kan du kontakte oss på e-post eller telefon så vi kan hjelpe deg!

Bygg din egen reol modulen er svært enkel i bruk. Når du er klar for å bestille så leverer vi selvfølgelig omgående fra lager i Ålesund da alle reoler er lagervare hos oss – det er ingen begrensninger på hvor vi leverer ettersom vi har en god avtale med Bring for levering over hele landet.

Du finner bygg-din-egen-reol løsningen vår her: https://rydd.no/builder/smavarereol – Prøv selv nå!

Alle våre katalogvarer lagerføres for hurtig levering.

Ta gjerne kontakt med oss på tlf 70 17 60 00 eller e-post: post@rydd.no eller se våre nettsider http://www.rydd.no for mer informasjon

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår