Bransjens rimeligste utslippsfrie byggvarme

Dato: 7 Jul 2021

HKK40 er markedets mest kostnadsbesparende byggvarme med markedets høyeste virkningsgrad. Ved et forbruk på 11kW gir den ut opp til 48kW varme I samme løsning får du filtrering av byggestøv, byggvarme og byggtørk.

Fra 1. januar 2022 blir det forbudt å bruke fossil olje til oppvarming og tørking på Norske byggeplasser. Fra en leverandørs perspektiv er dette spennende men også krevende. Globale logistikkutfordringer og press på råvarer gjør omstillingen til fossilfrie byggeplasser ytterligere utfordrende. Innen bygg og anlegg kjøpes og leies mye av materiellet inn «just in time» til det skal i bruk. Nå ser vi at trenden har endret seg, de store entreprenørene er tidlig ute i frykt av mangel på fossilfrie løsninger til byggeplassene.  

Fossilfrie og utslippsfrie byggeplasser er fremtiden.

Høsten 2021 går det store fossilfrie startskuddet, varme og tørkesesongen 2021-22 skal etableres med fossilfrie løsninger på byggvarme og byggtørking. Dette blir en stor og viktig omstilling for landets entreprenører og leverandører. På byggeplasser har det tradisjonelt vært hentet mest energi fra fossilt brennstoff som diesel og propan. Som leverandør må vi komme med nye og mer klimavennlige alternativer. Kommuner og fylkeskommuner er store byggherrer og kan påvirke leverandørsiden ved å etterspørre utslippsfrie løsninger

Eltrode AS tar grep for å hjelpe våre kunder til å lykkes med det grønne skiftet.

Høsten 2020 lanserte Eltrode AS portable varmepumper til bygg og anlegg. HKK40, en varmepumpe som gir opp til 48kW med bruk av kun 11kW. Rent elektrisk drevet, styrbar fra PC og telefon fra anlegget eller andre lokasjoner. Varmepumpen har vist seg å bli en suksess for Eltrode, noe som har resultert i at vi har videreutviklet en versjon spesiallaget for det kaldeste klimaet.

Vår nye varmepumpe har fått navnet XHP for Xtreme High Performance, varmepumpen leverer effektivt byggvarme med utetemperaturer ned til -25 grader celsius. Varmepumpen kommer i første omgang som en utgave som bruker ca 11kW og gir opp til 48kW. Flere modeller er på vei og lanseres fortløpende utover høsten 2021 og i 2022.  

Fjernstyring og styring av byggvarme gir store miljøfordeler, dette har vi fokusert på i utviklingen av varmepumpene. Våre modeller kan styres via eget dashbord og er koblet på nett via GSM eller WI-FI.  Settes varmepumpen på 17C holder pumpene temperaturmålet gjennom døgnet, temperaturmål endres fra der du vil, samt senking på natt, helg og ferier.

Vi leverer, installerer og sørger for en god utslippsfri og styrbar byggvarme!

Fossilfrie og utslippsfrie byggeplasser er fremtiden.

Vår varmepumpe finner du i link under, mail oss for tilbud og prosjektering:

https://www.eltrode.no/products/hkk40-varmepumpe-til-bygganlegg

Send inn skjema for tilbud: https://www.eltrode.no/contact_us

Eller kontakt oss på mail: torgeir@eltrode.no / tlf 934 14 555