Brann og sikkerhetsdører i stål

Midt i skogene i Värmland, vakkert beliggende ved vannet, er Robust Ståldörrars fabrikk, som forsyner hele Norden, med brann og sikkerhetsdører i stål. I England utenfor Manchester er selskapets andre fabrikk som leverer den engelske og irske markedet.

Robust dørproduksjon har sin historie. Under forskjellige navn og eiere er røttene dype nok til å gå tilbake til slutten av 1800-tallet. Fabrikken i Nykroppa har i over 40 år produsert mer enn en halv million sikkerhet og branndører, og er godt kjent for sin høye kvalitetbevissthet og bransjens raskeste leveranser til store og små objekt. Nykroppadörren kjenner de fleste i bransjen som sin tids Rolls Royce dør. Her utvikles dørene som tåler de tøffeste påkjenninger og designteam jobber daglig med å utvikle nye kombinasjoner, for å møte behovene i markedet. Det kan også være spesialkonstruerte tegninger - alt etter kundens behov.

Vi kompromisser aldri på sikkerheten samtidig som vi alltid setter høy kvalitet og design standarder for våre produkter, som blir stadig viktigere i markedet, da en mye større grad enn tidligere, med fokus på kvalitet og tidløst design som vil vare i mange år framover. Vi ønsker å levere et produkt som ikke bare oppfyller våre kunders forventninger, men også overgår dem. Våre dører er et omsorgsfult håndverk, produsert i vår egen fabrikk, hvor hver dør blir kontrollert av våre kunnskapsrike medarbeidere med mange års erfaring før de forlater fabrikken. For oss er det viktig at alle dører holder samme høye klasse. Vi har levert sikkerhet til bygninger siden 1971, og hver dag jobber vi med å utvikle våre dører, ikke bare for å møte dagens krav, men også morgendagens, alt for at Robust skal være det opplagte valget for våre kunder i fremtiden.

Vi kan med stolthet si at vår merkevare virkelig leverer det den lover - en robust dør, sier markedssjef Veronica Svensson. Videre fortsetter hun, at dette, sammen med korte leveringstider og responstider har hjulpet dem til å bli en av de ledende produsenter.Nyhetsartikkelen

Følg oss