Boxen - Prefabrikkerte designer-bad på box

Dato: 28 Apr 2021

Prefabrikkerte baderom etter arkitektens og beboerens ønsker.

Boxen skal skape fine og funksjonelle baderom, som danner gode rammer for hele familien. Badene skal bidra til velvære, og beboerens behov og ønsker skal prioriteres.

Vi designer og prefabrikkerer baderom av høy kvalitet. Badene våre skal være fine, holdbare og samtidig en rasjonell løsning for fremtidens bygg.

Hos Boxen kan den kommende beboeren realisere sine bad drømmer
Det er ingen tvil om at prefabrikasjon av baderom er en god og effektiv løsning for utbyggere, men det må også være en god løsning for beboeren! Dette er nettopp vårt viktigste fokus i Boxen. Beboeren skal føle seg godt ivaretatt! De ønsker som beboeren har til sitt kommende baderom, det skal de få så langt det lar seg løse.

Alle våre bad blir tegnet og designet med funksjonalitet og estetikk for øyet. Badene skal være ennå bedre og finere enn tradisjonelle bad som bygges på plassen. Vi går mye lengre enn andre innen prefabrikasjon av bad, og tilbyr et meget stort utvalg av materialer og interiør.

Boxen tilbyr mange flotte løsninger som tilvalg til beboeren, alt fra Italienske fliser i store formater, flotte regndusjer og takdusjer i ulike farger, dusjtoaletter og egne designserier av innredninger som bygges på mål til badet. Dette er noe som krever mer arbeid og administrasjon hos oss, men samtidig har vi erfart at dette er noe beboeren verdsetter høyt.

Våre løsninger er alle med å sikre høy kvalitet, lang levetid og flott design på badene.

www.boxen.no|Instagram.com/boxen_prefabricated_bathrooms

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår