BoPlan – Svært robuste påkjøringsvern

Dato: 7 Nov 2018

BoPlan er den største produsenten av påkjøringsvern for krevende miljøer. Produktene beskytter mennesker, biler, bygninger og infrastruktur fra fall- og kollisjonsskader. BoPlan produktene absorberer støt på en måte som minimerer skade, og går tilbake til sitt originale utseende etter en kollisjon. Dette gir produktene lang levetid, og lar deg spare penger på utskiftning av utstyr da de ikke mister egenskaper ved harde støt og kollisjoner.

Alle BoPlan påkjøringsvern er testet og utformet etter strenge krav og standarder. Produktene er laget for krevende miljøer, og er mye brukt til industri, logistikk, varehus, fabrikker og flyplasser. Dette er innovative produkter som reolbeskyttere, pullerter, rekkverk og barrer som beskytter i kollisjoner mot truck´er og andre kjøretøy.

  • BoPlans Flex Impact-serie er laget av fleksibel polymer
  • Reolbeskytterne passer til er laget for å passe mange ulike størrelser
  • Serien kommer i moduler, dette åpner for utallige versjoner og sammensetninger, og gjør at vi kan skreddersy den beste løsningen for ditt behov

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg!

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår