Boplan fra Garda Sikring – Svært robuste påkjøringsvern

Dato: 12 Okt 2020

Å beskytte seg mot innbrudd, tyveri og skader kan være en utfordring. Hvordan du best opprettholder sikkerheten avhenger av eiendommen det er snakk om, men også driften som skal ivaretas

BoPlan er den største produsenten av Polymer påkjøringsvern for krevende miljøer. Produktene beskytter mennesker, biler, bygninger, porter og inventar fra fall- og kollisjonsskader.

Fendrings-produktene absorberer støt på en måte som minimerer skade, og går tilbake til sin originale form etter et støt. Dette gir produktene lang levetid, og lar deg spare penger på utskiftning av inventar da de ikke mister egenskaper ved harde støt og kollisjoner.

Gardas påkjøringsvern er testet og utformet etter strenge krav og standarder. Produktene er laget for krevende miljøer, og er mye brukt til industri, logistikk, varehus, fabrikker og flyplasser. Dette er innovative produkter som reolbeskyttere, pullerter, rekkverk og barrier som beskytter i kollisjoner mot f.eks gaffeltruck´er, lastebiler andre kjøretøy.

  • BoPlans Flex Impact-serie er laget av fleksibel polymer
  • Reolbeskytterne passer til er laget for å passe mange ulike størrelser
  • Serien kommer i moduler, dette åpner for utallige versjoner og sammensetninger, og gjør at vi kan skreddersy den beste løsningen for ditt behov

Kostnadseffektive løsninger
Treffer du betongen med bilen, blir ikke bare bilen skadet – men også en betydelig del av bygget. Har du stålrekkverk eller autovern vil dette over tid få mye bulker og til og med løsne fra fundamentet ved et sammenstøt. Dette unngår du ved Polymer påkjøringsvern. Disse består av fleksibel fendring, det vil si at de har fjæringer som tar imot støtet og går tilbake til opprinnelig form etter sammenstøtet. Fundamentfestet blir ikke ødelagt selv om noen krasjer inn i det.

Garda Sikring kan levere hele totalløsningen med beskyttelse, trafikkregulering med bommer, porter eller pullerter. I kombinasjon med laserscannere, billettsystemer og entresperrer kan vi sikre eiendommer, bygninger, torg, p-hus, logistikkbygg og mye mer.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg!