Bodsystemer fra Axelent

Dato: 20 Nov 2018

Vi tilbyr komplette lagringsløsninger som er spesielt god egnet til kjellerrom, garasjer, lager og bodhotell. Vi selger fire ulike forskjellige bodsystemer fra Axelent, som lar deg velge i ulike løsninger tilpasset dine behov.

Bodsystemene fra Axelent gir komplette lagringsløsninger og er svært robuste. Bodene er enkle å innstallere og gir den sikkerheten du trenger i et bodsystem.

Produktene kan tilpasses i høyde og bredde etter behov, og man kan bruke flere av modellene i samme prosjekt hvis det er ønskelig. Ved høyder over 3 meter kan vi også tilpasse tak hvis ønskelig. Alle modellene er pulverlakkerte.

Axelent F
Bestselgeren som passer de fleste typer prosjekter. Denne modellen har en kraftig rørkonstruksjon i dørene, som gjør at styrken den tilbyr ofte er nok for utbygger.

 

Axelent FK
Modellen FK har en ekstra kraftig rørkonstruksjon i både dører og vegger, som gjør bodene ekstra kraftige og stabile.

 

Axelent FK+
Med denne modellen kan man være trygg på sikringen av rom og eiendeler. FK+ har forsterkede låsebeslag, dører og vegger, og brukes i ekstra utsatte tilfeller.

 

Axelent FP
Denne modellen har tette vegger og kraftig rørkonstruksjon i dørene. Denne passer der det stilles svært høye krav til sikkerhet og stabilitet uten innsyn, samt beskyttelse mot fukt.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår