Bli gamle sammen – Nyt kvaliteten til GROHE

Dato: 18 Mar 2014

Alle produkter fra GROHE bærer preg av eksepsjonell kvalitet - noe vi i GROHE veldig stolte av. Men, hvordan har det seg at samtlige av våre produkter yter så god kvalitet? Hvordan sikrestiller GROHE dette?

Grundig testing

Alle GROHE- proukter går igjennom tøffe prøvelser i GROHEs testlaboratorier i Schwartzwald – og her vises det ingen nåde. GROHE dusjer, termostater og armaturer til både bad og kjøkken gjennomgår simuleringer som tilsvarer 20 års daglig bruk av en standard familie på 4 personer. Alle produkter må bestå med toppkarakterer før de sendes fra fabrikken.

GROHE- kvalitet: en klar testvinner

GROHE har i tillegg gjennomgått en utholdenhetstest for ettgreps blandebatterier utført av Tysklands TÜV SÜD, hvor den mekaniske slitasjen til produkter av ni anerkjente internasjonale produsenter ble testet. Resultatet: GROHE var en klar testvinner. Dette er blant annet grunnen til at vi med stolthet kommuniserer GROHE SilkMove® på alle våre ettgreps blandebatterier – en jevn håndtering for enkel presisjon og maksimal komfort som varer livet ut.

I en annen undersøkelse, utført av LGA Qualitest GmbH, tok Grohtherm 3000-, 2000- og 1000-termostatene førsteplassene blant 17 termostater fra europeiske produsenter. Grohtherm 3000 ble en klar testvinner med beste score i fire kategorier, takket være GROHE-teknologiene TurboStat® for nøyaktig temperaturkontroll og CoolTouch®, som sikrer at den ytre overflaten aldri overstiger den foretrukne dusjtemperaturen.

Tysk kvalitet

Hva annet kan forbrukere av GROHE produkter stole på? Viktigst av alt er at dusjene er laget av tysk ingeniørkunst og oppfinnsomhet. Selskapets globale produksjonsstandarder er satt i Tyskland, som er hvor den beste ekspertisen i høykvalitets produkter ligger. Alle innovasjonsprosesser er lansert i, og koordinert fra, Tyskland. Alle produktene er utviklet i selskapets tyske forsknings-og utviklingssenter og designet av det interne GROHE design team. Omfattende testprosedyrer brukes til å teste alle nye produkter langt utover dagens bransjestandarder og definerer kvalitetssikringsparametere som sikrer at kun plettfrie produkter leveres fra selskapets produksjonsanlegg.

GROHE produkter er konstruert med oppmerksomhet til detaljer og design for å harmonere med alle typer interiør, noe som tillegger stor verdi til baderom og kjøkken i alle former og størrelser.