Blåseisolering

Dato: 13 Dec 2016

Isomax Energi AS benytter blåseull som er basert på resirkulert glass og er ikke tilsatt kjemiske bindemidler. Blåseisolering er omkostnings- og tidsbesparende og produktet gir fremragende termiske egenskaper. Ved at isoleringen settes bort til en underentreprenør, frigjøres tømrere til andre oppgaver.
Det kreves ingen plass for lagring inne, hvor isolasjonen trolig står i veien eller ute hvor den kan bli våt, ingen bæring av isolasjonen opp i etasjene og transport av avkapp ut og det er ikke behov for containere for oppsamling av avkapp.

Metoden Blow-In-Blanket har vært benyttet i over 30 år i USA. Den er ny i Norge, og har Teknisk Godkjenning fra SINTEF Byggforsk.
Metoden er veldig rask og gir tettere isolasjon enn plater og ruller som har blitt skåret.Se Isomax Energi blåseisolerer Lerkendal studentby for Skanska Norge med
Blow-In-Blanket metoden.


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår