Blandebatterier med et ultra moderne touch

Dato: 11 Sep 2020

Intra presenterer 16 nye blandebatterier fra Schock

Kjøkkenarmaturet er et viktig designelement og et av de mest brukte redskapene vi har på kjøkkenet.

  • Gi din vask en ultra moderne touch med flotte blandebatterier ifra Schock. Til en granittvask kan du nå få et matchende armatur i samme farve (belagt med PVD).
  • Til en stålvask kan du også matche ned tilsvarende blandebatteri i rustfritt stål eller rett og slett en kombinasjon av granitt og stål - her er det mange muligheter

Blandebatteriene finnes nå i vårt lagerførte sortiment og leveres på kort tid.


Priseksempel Fonos:
kr 3 190,- ink mva

Hva er et PVD belegg?

PVD (Physical Vapour Deposition) er et farvet belegg som påføres den rustfrie overflaten på armaturet. Intra anbefaler at man unngår slipende og sterke rengjringsmidler. Løsdeler samt armaturene rengjøres med en bløt klut, rent vann og en mild såpe.

Se nyhetene på vår hjemmeside: www.intra-teka.comDette er bare noen av våre modeller (pris ink mva) - Se hele utvalget på våre hjemmesider: www.intra-teka.com
De nye Schock kjøkken blandebatterier passer perfekt til våre kjøkkenvasker

Granittvasker i CRISTADUR® materialet
Med sin stadige søken etter å gjøre det beste enda bedre, har SCHOCK, pioneren innen granittvasker, utviklet sitt eksklusive materiale CRISTADUR®: Organiske fibre kryssbinder materialet og styrker materialets positive egenskaper flere ganger.

Et spesielt glassfiberprodukt er støpt i bunnen av vasken - et område, som er utsatt for svært store belastninger - noe som øker materialets slagfasthet. CRISTADUR® er utviklet internt av forskningsteamet - teknologien er patent-anmeldt.

Kjennetegn ved CRISTADUR® materialet.
CRISTADUR® har en tett og glatt overflate, noe som skyldes materialets sammensetning av knust granitt, akryl og fargepasta samt formen, der vaskene støpes, som har form etter lotusbladet.

CRISTALITE+®
Materialet er en blanding av granitt og akryl som er er tre ganger hardere enn vanlig granitt, og gjør den derfor svært motstandsdyktig mot slag og riper. Den tar ikke til seg farge, er lett å tørke av og derfor svært hygieniskNoen av våre bestselgere er Nemo N100 i Cristalite materiale og Mono og Greenwich i Cristadur.


Nemo N100
Kjøkkenvask i granittmaterialet Cristalite 1 kum med plass for batterihull i bakkant. For nedfelling, under - eller planliming. Leveres i fargene Onyx (sort) og Alpina (hvit).

Mono N100 L
Kjøkkenvask i granittmaterialet Cristadur® med en enkel kum og plass for armatur i bakkant. For nedfelling. Kan leveres i fargene Magma (sort) og Polaris (hvit).

Greenwich N100L
Kjøkkenvask i granittmaterialet CRISTADUR® For under- og planliming. Kan leveres i fargene Magma (sort) og Polaris (hvit).


Dette er bare noen av våre modeller (pris ink mva) - Se hele utvalget på våre hjemmesider: www.intra-teka.com

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår