Bjerkedalen park hedret

Dato: 21 Okt 2015

Dronninga landskap og Filter arkitekter ble i forrige uke tildelt Oslo bys arkitekturpris for sitt arbeid med Bjerkedalen park. Vestre er stolt leverandør av møbler og sykkelparkering.

Parken i Groruddalen i Oslo ble offisielt åpnet 11 oktober 2013 og er finansiert av Groruddalssatsingen for å bedre miljø- og leveforhold i Groruddalen.

Juryen påpeker at landskapsarkitektene og arkitektene har lykkes med å skape et levende og trygt møtested i bydelen: "Bjerkedalen park har en ekstraordinær landskapsarkitektonisk kvalitet og er utformet i harmonisk samspill med omgivelsene. Parken viser på en forbilledlig måte hagekunst og opplevelseskvaliteter i møte med dagens krav til universell utforming, bekkeåpning og rasjonell drift. De stedlige naturkvalitetene knyttet til Hovinbekken og det opprinnelige naturlandskapet er tatt i bruk på en spesielt god måte. Samspillet mellom den sentrale grusplassen og den terrasserte parkpaviljongen er særlig godt. Paviljongen rommer kafé og bydelshus, og tilfører et viktig miljøskapende samlingspunkt i bydelen", heter det i begrunnelsen.

Vestre gratulerer med prisen og er stolt leverandør av BLOC møbelserie, VIA benker og BØY sykkelstativ
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår