Beskytt det som er deg nær og kjært med 3M™ Sikkerhetsfilm for vinduer

Dato: 24 Nov 2021

Bedrifter over hele verden har stolt på 3Ms vindusfilmer i flere tiår. Finn ut hvorfor.

Arven til 3M™ Sikkerhetsfilm for vinduer
Foruten det faktum at 3M oppfant den første reflekterende vindusfilmen i 1966, har mennesker og bedrifter over hele verden stolt på 3Ms arv av vindusfilmer i flere tiår. Siden den gang har 3M tilbudt vindusfilmer som gir forskjellige fortrinn og gir mange fordeler til eksisterende bygningsglass. Fra tilbakeholding av knust glass til beskyttelse mot hærverk, fra innbrudd til eksplosjonsresistens.

Et godt produkt er ingenting uten riktig bruksområde, derfor har 3M et nettverk av partnere vi stoler på sammen med 3M-garantien for å sikre at filmen blir tilpasset våre standarder og til din fulle tilfredshet.

Testet og testet på nytt
På grunn av den spesifikke bruken av hvert 3M vindusfilm, testes hver film i henhold til relevante europeiske og internasjonale standarder.

Glassbrudd – Testen som ble utført bruker en pendel for å simulere tung gjenstand som krasjer in i glass. I virkeligheten kan dette være mennesker eller dyr. Det handler ikke bare om at glasskårene holdes sammen, det handler også om at personen ikke "faller" gjennom glasset.

Motstand mot manuelt angrep – Disse testene etterligner en stein som blir kastet mot vinduet og/eller et baseballballtre som prøver å knuse glasset i opptøyer eller innbrudd. For å simulere dette, slippes et lettere, men raskt bevegelig objekt på glassfilmsystemet.

Sprengningstest – Denne testen bruker virkelige eksplosjoner for å bestemme eksplosjonsresistente evner til glassfilmsystemet. Dette systemet kan til og med forbedres ved å etablere en forankring av film til rammen.

Spontant glassbrudd – Glass kan også gå i stykker uten at noen "direkte" impuls er involvert. Seismiske hendelser, termiske belastning, nikkelsulfidpartikler eller meteorangrep kan ødelegge glass. Å holde glasskårene sammen og holde glasset samlet vil unngå skader og dødsfall.

Finn 3M™ Sikkerhetsfilm for vindu, som passer deg
3M tilbyr en rekke sikkerhetsfilmer for vindu, som lar deg velge den beste løsningen for dine behov. Serien inkluderer 3M™ Scotchshield™ Ultra Series, 3M™ Safety Series, 3M™ Safety Exterior Series og 3M™ Ultra Combination Films.

For å lære mer og finne den beste løsningen for dine behov, besøk 3M vindusfilmer | 3M Storbritannia